Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση κάβας

Οι κάβες είναι μια πολύ σημαντική κατηγορία όσον αφορά την προμήθεια ποτών, κρασιών, αναψυκτικών, νερών και όλων των συναφών ειδών που έχουν να κάνουν με τα ποτά. Οι κάβες δεν υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό λόγω του ότι πλέον τα σούπερ μάρκετ έχουν ενσωματώσει πολλά από τα προιόντα τους. Το σημαντικό είναι ότι στις κάβες μπορούμε να βρούμε πολλές επιλογές προιόντων, πολλές μάρκες & ιδιαίτερες προτάσεις που δεν μπορούμε εύκολα να τις βρούμε στα σούπερ μάρκετ.

Η επιλογή του καταστήματος μιας κάβας

Για να επιλέξουμε σωστά ένα κατάστημα και να δημιουργήσουμε την δική μας κάβα, θα ήταν καλό να επιλεγεί ένα σημείο σε κεντρική οδό και σε περιοχές που ο κόσμος επιλέγει στην καθημερινή του ζωή ποτά & κρασιά. Θα ήταν καλό να μην είναι κοντά σε σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ και να είναι σε κάποιο σημείο με εύκολη πρόσβαση και αν είναι εφικτό έστω με μια θέση για παρκάρισμα.

Τα μέρη που αποτελείτε μια κάβα

Κάθε κάβας για να λειτουργήσει σωστά, θα πρέπει να αποτελείτε από δύο μέρη. Το πρώτο είναι ο αποθηκευτικός χώρος, που συνήθως επιλέγεται ως το πίσω μέρος το καταστήματος με ξεχωριστή είσοδο εάν είναι εφικτό. Σε αυτό το μέρος γίνεται η τροφοδοσία και η αποθήκευση των προιόντων. Το δεύτερο μέρος είναι η σάλα της κάβας και το πωλητήριο. Σε αυτό το μέρος γίνεται η προβολή και παρουσίαση των ποτών, των κρασιών & των αναψυκτικών τα οποία τοποθετούνται σε ραφιέρες κρασιών και σε ψυγεία συντηρητές κρασιών τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία εξοπλισμού SERKO ARARAT. Στις κάβες επιπλέον πωλούνται καραμέλες και ξηροί καρποί τα οποία συνδιάζονται αρμονικά με τα ποτά & τα κρασιά τα οποία τοποθετούνται σε επαγγελματικές βιτρίνες & stans. Το ταμείο παραδοτήριο με την ζυγαριά λιανικής και την ταμειακή μηχανή αποτελούν τα επιπλέον προιόντα εξοπλισμού που χρειάζεται μια κάβα και μπορείτε να τα βρείτε από το διαρκώς ανανεωμένο site μας επιλέγοντας: https://www.serkoararat.gr/

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή & η ανακαίνιση ενός καταστήματος κάβας

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT κατασκευάζει ολοκληρωμένα καταστήματα κάβας. Μπορείτε να επισκευθείτε το κατάστημά μας και προσκομίζοντας την κάτοψη, να την μελετήσουμε και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, πώς θα μπορούσε να αποτυπωθεί όλο το κατάστημα σύμφωνα με τις αρχές του υγειονομικού & βάση της λειτουργικότητας. Στην εταιρία μπορείτε να επιλέξετε ψυγεία για κρασιά https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-krasiwn ραφιέρες κρασιών σε οποιεσδήποτε διαστάσεις και χρωματισμούς κατόπιν παραγγελίας https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/xilines-kataskeues/ntoulapes-rafieres-kaves επαγγελματικά ψυγεία αναψυκτικών https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-vitrines-sintirisis και ηλεκτρονικές ζυγαριές λιανικής πώλησης https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/zygaries-plastigges-anixneytes-nomismaton/zygaries-iliktronikes-lianikis

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό μιας κάβας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778

 

 

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση κάβας ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...