Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση ζαχαροπλαστείων

Το ζαχαροπλαστείο αποτελεί ένα ιδαίτερο και ξεχωριστό κατάστημα γιατί προσφέρει προιόντα που δίνουν στον καταναλωτή ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Τα ζαχαροπλαστεία από τα πιο μικρά έως τα μεγάλα παρέχουν στους πελάτες τους γλυκά, παγωτά και κάθε είδους γλυκίσματα που καλύπτουν τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Σχεδιασμός & κατασκευή ενός ζαχαροπλαστείου

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ζαχαροπλαστείου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Χρειάζεται πολύωρη μελέτη κατά την διάρκεια της μελέτης της κάτοψης, έτσι ώστε να τοποθετηθούν όλα τα είδη του εξοπλισμού σωστά, να αποτυπωθεί ένα λειτουργικό κατάστημα, να είναι φυλικό προς τον πελάτη και να πουλάει καθώς και να τηρεί όλες τις προδιαγραφές του υγειονομικού. Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT στα πλαίσια της μελέτης και του σχεδιασμού της κάτοψης, διαθέτει τεράστια πείρα, διότι έχει εξοπλίσει μεγάλο αριθμό ζαχαροπλαστείων και μπορεί να σας δώσει τις ιδανικότερες προτάσεις και για το δικό σας κατάστημα.

Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής

Κάθε ζαχαροπλαστείο για να παράγει τα γλυκά χρειάζεται ένα σύνολο από μηχανήμα και εξοπλισμό. Τα βασικότερα είναι τα επαγγελματικά ψυγεία σε μορφή συντήρησης & κατάψυξης, οι ανοξείδωτες κατασκευές όπως ερμάρια, πάγκοι εργασίας και λάντζες, καθώς και το μίξερ ζαχαροπλαστικής, ο φούρνος για το ψήσιμο & η στόφα για το στοφάρισμα και την διατήρηση των προιόντων στην επιθυμητή θερμοκρασία. Η εταιρία εξοπλισμού SERKO ARARAT διαθέτει όλα τα προιόντα ενός εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής σε μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών εταιρίων και τεχνικών προδιαγραφών.

Η σάλα & το πωλητήριο ενός ζαχαροπλαστείου

Για την σωστή διατήρηση και προβολή των προιόντων ζαχαροπλαστικής είναι απαραίτητη η σωστή επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού όσον αφορά την σάλα και το τμήμα πώλησης ενός ζαχαροπλαστείου. Απαιραίτητα είναι τα ψυγεία ζαχαροπλαστικής σε μορφή συντήρησης & κατάψυξης, οι ουδέτερες βιτρίνες προβολής για προιόντα που δεν χρειάζονται ψύξη, οι βιτρίνες παγωτού, καθώς και έπιπλα πλάτης τα οποία διαμορφώνονται ως κάβες ποτών, ξηρών καρπώς και συναφών ειδών. Στο κεντρικό σημείο τοποθετείτε το ταμείο παραδοτήριο με την ηλεκτρονική ζυγαριά και την ταμειακή μηχανή. Στην SERKO ARARAT έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε όλα τα είδη εξοπλισμού για το πωλητήριο ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου.

Για να δείτε αναλυτικά τα προιόντα ενός ζαχαροπλαστείου μπορείτε να επισκευθείτε το 

δειτε ολα τα προιοντα

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση ζαχαροπλαστείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...