Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα αναψυκτήριο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας αναψυκτήριο

Το αναψυκτήριο αποτελεί ένα βασικό κατάστημα στην καθημερινή μας ζωή γιατί από αυτό προμηθευόμαστε τον καφέ μας, διάφορα σνάκ & πολλά ροφήματα. Απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των πολιτών και σε όλες τις ηλικίες. Τι κεφάλαιο όμως χρειάζεται για να ανοίξεις ένα αναψυκτήριο και πώς μπορείς να το υλοποιήσεις. Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να κάνετε το συγκεκριμένο επιχειρηματικό βήμα, διαβάστε παρακάτω, για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το κόστος του εξοπλισμού που θα χρειαστείτε.

δειτε ολα τα προιοντα

Παρασκευή του καφέ & των ροφημάτων

Για την παρασκευή του κάφε εσπρέσσο & καπουτσίνο απαραίτητη είναι η μηχανή εσπρέσσο που μπορεί να είναι με ένα, δύο ή τρία γκούπ, η τιμή της οποίας διαμορφώνεται αναλόγως την μάρκα και τα groups. Ταυτόχρονα χρειάζεται και ο μύλος άλεσης του καφέ, δηλαδή η κοπή του καφέ από κόκκους σε σκόνη αξίας από 243 έως 1262 ευρώ. Η επαγγελματική φραπιέρα θα χρειαστεί για την παρασκευή του φραπέ και του κρύου αφρόγαλου με κόστος από 95 έως 1240 ευρώ, ενώ ένας επαγγελματικός πορτοκαλοστίφτης και ένα μπλέντερ κόστους από 80 έως 1581 ευρώ είναι απαραίτητα για την παρασκευή των φυσικών χυμών και των συνδιασμών των φρούτων. Όλες οι παραπάνω συσκευές είναι αναγκαίο να τοποθετηθούν σε ένα ερμάριο πόστο καφέ, δηλαδή έναν ανοξείδωτο πάγκο εργασίας με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι λειτουργικός, με το κόστος να διαμορφώνεται αναλόγως τις διαστάσεις και την διάταξή του.

δειτε ολα τα προιοντα

Συσκευές ψησίματος ενός αναψυκτηρίου

Απαραίτητη συσκευή σε ένα αναψυκτήριο είναι ο επαγγελματικός αερόθερμος φούρνος ψησίματος στον οποίο μπορούμε να ψήνουμε όλα τα προιόντα σφολιάτας και οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως τον αριθμό των ταψιών και το μέγεθός τους, η επαγγελματική τοστιέρα μονή ή διπλή, με ραβδωτή ή λεία επιφάνεια, καθώς και μια φριτέζα επαγγελματική μονή 4 λιτρών αξίας 148,80 ευρώ για το τηγάνισμα των πατατών. Τα παραπάνω προιόντα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε ένα ψυγείο πάγκο συντήρηση σε διάσταση 185Χ70Χ85 αξίας 992 ευρώ, έτσι ώστε να διαθέτουμε και αποθηκευτικό χώρο ψυχόμενο στο κάτω μέρος. Οι συσκευές ψησίματος θα χρειαστούν απορρόφηση των οσμών και αυτό επιτυγχάνεται είτε με φούσκα είτε αν έχουμε μικρή ποσότητα οσμών με έναν απορροφητήρα καμινάδα 90cm αξίας 188,48 ευρώ.

Η προβολή των προιόντων του αναψυκτηρίου

Η σωστή προβολή και παρουσίαση των προιόντων είναι το βασικότερο κομμάτι, μετά από την παρασκευή. Αυτό επιτυγχάνεται με μια ψυχόμενη & μια θερμαινόμενη βιτρίνα, που μπορεί να είναι είτε επιδαπέδιας είτε επιτραπέζιας μορφής. Στην περίπτωση της ψυχόμενης βιτρίνας αναλόγως την κατασκευή και τις διαστάσεις μπορείτε να επιλέξετε σε επιτραπέζια ψυχόμενη βιτρίνα ή επιδαπέδια ψυχόμενη βιτρίνα, ενώ στην θερμαινόμενη μορφή σε βιτρίνα θερμή επιτραπέζια ή θερμή βιτρίνα επιδαπέδια

δειτε ολα τα προιοντα

Στην εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και προσκομίζοντας την κάτοψη του καταστήματός σας να σας ενημερώσουμε τι εξοπλισμό χρειάζεστε για να ανοίξετε το δικό σας αναψυκτήριο, καθώς και το κόστος αυτού. Για ραντεβού καλέστε μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα αναψυκτήριο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας αναψυκτήριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...