Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα ιχθυοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ιχθυοπωλείο

Η επένδυση, για να ανοίξετε ένα ιχθυοπωλείο δεν είναι ούτε υψηλή ούτε πολύπλοκη, μιας και ο εξοπλισμός είναι γενικά απλός και επικεντρώνεται στην αποδοτική ψύξη και συντήρηση των προϊόντων. Έτσι, απουσιάζουν οι δαπάνες επίπλωσης, παράβολων και αδειών που χρειάζεται ένα μαγαζί μαζικής εστίασης αλλά και μηχανημάτων προετοιμασίας φαγητού. Μήπως όλα αυτά σας κίνησαν το ενδιαφέρον; Ακόμα περισσότερο θα ενδιαφερθείτε, αν μάθετε και πόσο λίγο θα σας κοστίσει ο εξοπλισμός του ιχθυοπωλείου!

εξοπλισμος ιχθυοπωλειου

Εξοπλισμός ψύξης και κατάψυξης

Σε ένα ιχθυοπωλείο, ο εξοπλισμός ψύξης και κατάψυξης παίζει το βασικότερο ρόλο, ώστε να προσφέρετε φρέσκα και καλοσυντηρημένα ψάρια και θαλασσινά. Για τα ψάρια ημέρας, θα χρειαστείτε ψυχόμενες βιτρίνες, των οποίων η τιμή ξεκινάει από 1.000€ και φτάνει έως τα 3.000€. Επιπλέον, θα χρειαστείτε και ψυγείο-ψαριέρα για τη συντήρηση των προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα με το ψυγείο-θάλαμο να κοστίζει περίπου 2.000€ και τον πάγκο 3.000€. Οι καταψύκτες για τη μακρά συντήρηση των θαλασσινών κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης και τις δυνατότητες του χώρου και κοστίζουν 400€ - 4.000€ τα μπαούλα, 400€ - 2.000€ οι θάλαμοι και περίπου 1.400€ οι πάγκοι. Οι μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή σχετίζονται με το μέγεθος αλλά και την αποδοτικότητα των ψυγείων.

εξοπλισμος ψυξης ισχθυοπωλειου

Άλλες συσκευές

Εκτός από τον εξοπλισμό για αποτελεσματική ψύξη και κατάψυξη, σε ένα ψαράδικο απαιτούνται και ορισμένες ακόμα συσκευές για την ορθή λειτουργία του καταστήματος. Καταρχάς, θα χρειαστείτε μηχανή παγοτρίμματος, ώστε να παράγετε μόνοι σας ανά πάσα στιγμή τον πάγο που χρειάζεστε για τα ερμάρια και η οποία κοστίζει από 2.000€ - 8.000€ αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες δαπάνες. Το είδος και η τιμή της μηχανής εξαρτώνται κυρίως από την ποσότητα του παγοτρίμματος που πρέπει να παραχθεί, ωστόσο είναι μια επένδυση, της οποίας η απόσβεση έρχεται γρήγορα, καθώς η αγορά έτοιμου παγοτρίμματος εκτός από χρονοβόρα και αναποτελεσματική είναι και πολύ πιο ακριβή μακροπρόθεσμα. Στον εξοπλισμό ιχθυοπωλείου ανήκουν και οι παραγουλιάστρες και οι μηχανές ξελεπιάσματος που κάνουν το καθάρισμα των ψαριών πολύ πιο εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Μια παραγουλιάστρα κοστίζει περίπου 1.200€ και μια μηχανή ξελεπιάσματος 2.000€. Τέλος, χρειάζεστε ζυγαριά, για να ζυγίζετε τα ψάρια, η οποία θα είναι συνδεδεμένη με ετικετέζα, ώστε να εκτυπώνετε αμέσως την ετικέτα με την τιμή και το βάρος του εμπορεύματος. Αυτή κοστίζει από 300€ έως 600€ ανάλογα με τη δυναμικότητα και τα κιλά που αντέχει.

Παρουσίαση προϊόντων

Για την παρουσίαση των ψαριών και των λοιπών προϊόντων, απαιτούνται ερμάρια από ανοξείδωτη κατασκευή και αποχέτευση, των οποίων οι τιμές κυμαίνονται από 1.500€ έως 2.000€, ενώ οι λάντζες ιχθυοπωλείου δεν ξεπερνούν τα 800€. Για να βρείτε εξοπλισμό ιχθυοπωλείου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά και με πολύ μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και λειτουργιών, πατήστε εδώ ή ζητήστε μας να σας δώσουμε προσφορά για ολοκληρωμένο πακέτο.

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα ιχθυοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ιχθυοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...