Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για ζαχαροπλαστείο & Τι χρειάζεται ένα ζαχαροπλαστείο

Αν βρίσκεστε στη διαδικασία να ανοίξετε το δικό σας ζαχαροπλαστείο, θα έχετε διαπιστώσει ότι ένα από τα βασικά κριτήρια, για να προσφέρετε ποιοτικά προϊόντα, είναι ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιήσετε. Ο εξοπλισμός των ζαχαροπλαστείων σχετίζεται αφενός με την παρουσίαση των γλυκών και των αρτοσκευασμάτων και αφετέρου με την παρασκευή τους. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα χρειαστείτε για τη νέα σας επιχείρηση αλλά και ορισμένες πρωτότυπες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

 

Εξοπλισμός για την παρουσίαση των προϊόντων

Η ποικιλία στην παρουσίαση των γλυκών και γενικά όλων των προϊόντων που θα πουλάτε στο ζαχαροπλαστείο σας είναι κομβικής σημασίας, για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο μαγαζί και να ωθήσετε τον πελάτη να αγοράσει περισσότερα προϊόντα. Αρχικά, θα χρειαστείτε ψυχόμενες βιτρίνες, οι οποίες θα βρίσκονται σε περίοπτη θέση και θα φιλοξενούν τα γλυκά ημέρας που συντηρούνται στην ψύξη. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τρόπους παρουσίασης. Ραφιέρες, τραπέζια εκθεμάτων, κουλουροθήκες και αρτοθήκες είναι μερικές καλές επιλογές, για να τοποθετήσετε τα προϊόντα σε διάφορα ύψη και να τραβήξετε το βλέμμα του πελάτη. Σε περίπτωση που προσφέρετε και ζεστά προϊόντα, θα χρειαστείτε θερμαινόμενες βιτρίνες, ενώ για γλυκά με παγωτό βιτρίνες κατάψυξης.

ζαχαροπλαστειο

 

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός παρασκευής γλυκών

Παραδοσιακά, την επιτυχία γνωρίζουν τα ζαχαροπλαστεία, τα οποία διαθέτουν δικό τους εργαστήριο στον ίδιο χώρο με το κατάστημα, αφού η διαδικασία παρασκευής δίνει την αίσθηση του φρέσκου και του ποιοτικού. Ο εξοπλισμός για την παρασκευή γλυκών αποτελείται από ένα πλήθος μηχανημάτων και εξαρτάται από εσάς η επένδυση που θα κάνετε και η πληρότητα του εργαστηρίου στην αρχή. Σίγουρα, απαραίτητα είναι τα επαγγελματικά μίξερ ζαχαροπλαστικής, η κουζίνα και ο φούρνος, οι μηχανές σφολιάτας, τα ζυμωτήρια και τα φορμαριστικά ζύμης. Για τη σωστή και άμεση λειτουργία του εργαστηρίου, θα χρειαστείτε, βεβαίως και επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες για τη συντήρηση τόσο ορισμένων γλυκών όσο και των υλικών τους.

 

 εξοπλισμος ζαχαροπλαστειου

δειτε ολα τα προιοντα

Ξεχωριστές ιδέες εξοπλισμού

Εκτός από τα παραπάνω απαραίτητα, τη διαφορά θα κάνετε αν εξειδικευθείτε σε κάποιο προϊόν, το οποίο ο κόσμος δεν μπορεί να βρει σε όλα τα ζαχαροπλαστεία ή για το οποίο θα γίνετε φημισμένοι χάρη στην εξαιρετική γεύση και ποιότητά του. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προσφέρετε χειροποίητο παγωτό χάρη σε μια επαγγελματική μηχανή ή να έχετε μηχανή για νόστιμους λουκουμάδες. Στο επίπεδο της διακόσμησης και παρουσίασης, μπορείτε να επενδύσετε σε σιντριβάνι σοκολάτας, το οποίο θα αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής και θα προϊδεάζει θετικά και τον πιο ουδέτερο και βιαστικό πελάτη.

 

Γενικά, στόχος είναι να δημιουργήσετε την αίσθηση ότι τα γλυκά παρασκευάζονται επί τόπου στο κατάστημα, να γεμίσετε το χώρο με λαχταριστές μυρωδιές και να γίνετε γνωστοί για κάποια συγκεκριμένα γλυκά. Όλα τα παραπάνω θα τα καταφέρετε με σπιτικές συνταγές, πρώτης τάξεως υλικά, στα οποία δεν θα κάνετε εκπτώσεις, αλλά και ποιοτικό εξοπλισμό. Για να δείτε περισσότερες ιδέες και προτάσεις για το δικό σας ζαχαροπλαστείο, πατήστε εδώ.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Ιδέες για ζαχαροπλαστείο & Τι χρειάζεται ένα ζαχαροπλαστείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...