Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για εστιατόριο & Τι χρειάζεται ένα εστιατόριο

Τα εστιατόρια στην Ελλάδα, που αποτελεί μια καθαρά τουριστική χωρά, αποτελούν μια κύρια κατηγορία που υπάρχουν από τις μεγαλύτερες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Σύμφωνα με τα θέλω μας μπορούμε να επιλέξουμε από μια τεράστια γκάμα εστιατορίων το κατάλληλο που θα καλύψει τις δικές μας επιλογές. Εστιατόρια υπάρχουν πολλών ειδών, που παράγουν φαγητά διαφόρων κρατών & καλύπτουν όλα τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Ιδέες για να ανοίξετε το δικό σας εστιατόριο

Για να ιδρύσετε το δικό σας εστιατόριο θα χρειαστεί καταρχήν να επιλέξετε την κατάλληλη θέση του καταστήματος. Πρέπει να γίνει μια σωστή μελέτη όσον αφορά την περιοχή, την τοποθεσία και το σημείο που θα ανοίξετε το εστιατόρια σας έτσι ώστε να επιτύχει η κίνηση αυτή. Η ονομασία και το λογότυπο του εστιατορίου σας θα πρέπει να είναι τέτοιο που θα αντιπροσωπεύει το κατάστημά σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Οπότε πρέπει να επιλεγεί σωστό σχήμα, χρώμα και παρουσίαση του brand name σας. Το εστιατόριο σας θα πρέπει να έχει έναν χαρακτήρα και το δικό του ύφος και αυτό επιτυγχάνεται με την σωστή διακόσμηση, την κατάλληλη επιλογή των χρωμάτων καθώς και του λειτουργικού εξοπλισμού της σάλας με τα επιθυμητά τραπεζοκαθίσματα. 

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρείαζεται ένα εστιατόριο;

Για να ανοίξετε το δικό σας εστιατόριο, θα χρειαστεί μια σειρά από εργασίες που θα πρέπει να τις γνωρίζετε και να τις εφαρμόσετε σωστά. Θα χρειαστείτε έναν λογιστή που θα σας καθοδηγήσει στην σωστή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και έναν μηχανικό που θα αναλάβει την κατασκευή των σχεδίων και την εξαγωγή της άδειας λειτουργίας. Ένα ακόμα βασικό σημείο είναι η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού την κουζίνας του εστιατορίου σας. Θα χρειαστεί να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία που θα μελετήσει και θα σας καθοδηγήσει σωστά να επιλέξετε τα μηχανήματα που χρειάζεστε για την επεξεργασία και την παραγωγή των φαγητών. Η SERKO ARARAT με την πολυετή της εμπειρία αναλαμβάνει την επάνδρωση κάθε εστιατορίου που για να λειτουργήσει σωστά θα χρειαστεί για την συντήρηση των α υλών, επαγγελματικό ψυγείο πάγκο , ψυγείο θάλαμο συντήρηση & ερμάριο ανοξείδωτο ως πάγκο εργασίας .

Στο τμήμα του ψησίματος: φούσκα , φούρνο μαγειρικής επαγγελματικό , σχαριέρα & φριτέζα 

Ενώ στον χώρο του πλυσίματος λάντζα με ποδοβαλβίδα & πλυντήριο πιάτων & ποτηριών

δειτε ολα τα προιοντα

 

Οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός εστιατορίου μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-15.00

More on Ιδέες για εστιατόριο & Τι χρειάζεται ένα εστιατόριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...