Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για οβελιστήριο & Τι χρειάζεται ένα οβελιστήριο

Τα οβελιστήρια αποτελούν καταστήματα με ψητά φαγητά της ώρας κυρίως σε μορφή κρέατος. Οβελιστήρια υπάρχουν αρκετά στην Ελληνική επικράτεια, κυρίως στις πόλεις αλλά και στα χωριά. Στα οβελιστήρια μπορούμε να βρούμε πολλών ειδών φαγητά, ψητά και μαγειρευτά που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλων των ηλικιών. Συχνάζουν όλων των ειδών θαμώνες, από μαθητές, φοιτητές & οικογένειας με τα παιδιά τους που ικανοποιούν τα γούστα τους στο φάγητο σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Ιδέες για να ανοίξετε το δικό σας οβελιστήριο

Το σημαντικότερο είναι η επιλογή του σωστού καταστήματος. Η θέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, που ιδανικό θα ήταν να βρίσκεται σε κάποιο κεντρικό σημείο, σε κάποια πλατεία, σε κάποια πυκνοκατοικημένη περιοχή και σε απόσταση από κάποιο αντίστοιχο κατάστημα. Το μέγεθος του καταστήματος θα πρέπει να είναι ικανοποιητικό για να καλύψει το τμήμα της κουζίνας με τα επαγγελματικά ψυγεία, καθώς και όλα τα μηχανήματα επεξεργασίας και προετοιμασίας των φαγητών. Η λειτουργικότητα και το στήσιμο θα πρέπει να μελετηθεί πολύ, έτσι ώστε να μην κουράζει το προσωπικό, αλλά ταυτόχρονα να προσελκύει και τους πελάτες. Ο χώρος εσωτερικά θα πρέπει να είναι ζεστός με τα κατάλληλα χρώματα, ενώ η διακόσμηση ιδιαίτερη που θα καλύπτει το ύφος του οβελιστηρίου. Στην επιλογή του ονόματος και στην κατασκευή του λογοτύπου θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, έτσι ώστε να είναι εύκολο και κατανοητό προς τους πελάτες.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Τι χρειάζεται ένα οβελιστήριο;

Για την δημιουργία ενός οβελιστηρίου και κατόπιν της ενοικίασης του καταστήματος, θα χρειαστεί να ενημερωθούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα επαγγελματική σας δραστηριότητα με την καθοδήγηση του λογιστή σας, ενώ ταυτόχρονα ο μηχανικός θα υποβάλλει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Εν συνεχεία θα χρειστεί να εργαστούν όλες οι τεχνικές ειδικότητες για την κατασκευή του καταστήματος, όπως ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, γυψοσανιδάς, πλακάς & ελαιοχρωματιστής. Ταυτόχρονα θα χρειαστεί να επιλέξετε την εταιρία ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού για να προμηθευτείτε όλα τα μηχανήματα. Η SERKO ARARAT διαθέτει μεγάλη εμπειρία και διαθέτει Γύρους, Πλατώ, Φριτέζες, Ψησταριές, Κοτοπουλιέρες για το ψήσιμο των φαγητών, καθώς και Μπαίν μαρί και Ψυχόμενες βιτρίνες για την παρουσίαση των έτοιμων προιόντων.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός οβελιστηρίου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Ιδέες για οβελιστήριο & Τι χρειάζεται ένα οβελιστήριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...