Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω ιχθυοπωλείο

Τα ιχθυοπωλεία αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία καταστημάτων, διότι προμηθεύουν τους πελάτες τους με ψάρια και όλων των ειδών τα θαλασσινά. Ιχθυοπωλεία δεν υπάρχουν πολλά στις μέρες μας, αλλά αυτά που υφίστανται έχουν τους συγκεκριμένους πελάτες τους οι οποίοι είναι επιλεκτικοί και προτιμούν τα ψάρια στην διατροφή τους. Στα σύγχρονα ιχθυοπωλεία μπορούμε να βρούμε νωπά & κατεψυγμένα ψάρια αλλά και κατόπιν παραγγελίας και μαγειρεμένα έτσι ώστε να τα προμηθευτούμε έτοιμα για το γεύμα μας.

Η επιλογή του καταστήματος ιχθυοπωλείου

Το κατάστημα που θα επιλέξουμε για ιχθυοπωλείο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Μετά από έρευνα θα πρέπει να επιλέξουμε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη όπου ο κόσμος προτιμά να ψωνίζει ψάρια, σε κάποιο κεντρικό και εμφανές σημείο και έστω με μια θέση για παρκάρισμα. Το κατάστημα θα πρέπει να διαθέτει βιτρίνα για την παρουσίαση, τις κατάλληλες υδραυλικές προδιαγραφές για να είναι εύκολο το πλύσιμο & το καθάρισμα και η τροφοδοσία να μπορεί να γίνεται από ανεξάρτηση είσοδο για να μην ενοχλεί τους πελάτες.

Ο εξοπλισμός του ιχθυοπωλείου

Για την επιτυχημένη πορεία του ιχθυοπωλείου θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Θα πρέπει να επιλέξουμε την εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού που με την εμπειρία της θα μας καθοδηγήσει, θα μελετήσει το δικό μας χώρο, έτσι ώστε να μας προτείνει τα κατάλληλα είδη εξοπλισμού για το ιχθυοπωλείο. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το ψυγείο ψαριών για την σωστή διατήρησή τους, το ερμάρια ψαριών για την τοποθέτηση & προβολή τους, η μηχανή παγοτρίμματος για την παραγωγή πάγου σε μορφή τρίμμα, η λάντζα για τον καθαρισμό των ψαριών & η εντομοπαγίδα για να μην έχουμε έντομα και να είναι καθαρό το περιβάλλον του ιχθυοπωλείου μας. Όλα τα παραπάνω προιόντα πρέπει να τοποθετηθούν σε σωστή λειτουργική διάταξη έτσι ώστε να μην κουράζονται οι εργαζόμενοι και να εξυπηρετούνται εύκολα & άμεσα οι πελάτες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του ιχθυοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Θέλω να ανοίξω ιχθυοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...