Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω μπουγατσάδικο

Μπουγατσάδικα ή αλλιώς καταστήματα που έχουν ως κύριο προιόν τους την παραγωγή και διάθεση μπουγάτσας είναι μια ειδική κατηγορία καταστημάτων πρόχειρου φαγητού. Μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και κυρίως σε πόλεις που φημίζονται για την μπουγάτσα τους όπως στην Θεσσαλονική. Στα μπουγατσάδικα ή και μπουγατσοπωλεία μπορούμε να βρούμε διαφόρων ειδών μπουγάτσες, αλμυρές & γλυκές, που συνήθως παρασκευάζονται από τους ιδιοκτήτες τους, ανοίγοντας φύλλο και διαμορφώνοντας αναλόγως την γέμιση, όπου οι πελάτες μπορούν να τις απολαύσουν είτε στο κατάστημα ή να τις πάρουν σε μορφή πακέτου για το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση αποτελούν ένα υπέροχο είδος πρόχειρου φαγητού που θα καλύψει τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. 

Η επιλογή της θέσης του καταστήματος

Για την επιτυχή πορεία ενός μπουγατσάδικου ή μπουγατσοπωλείου, θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός χώρος. Ένα κατάστημα σε κεντρικό & εμφανές σημείο, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, με περαστικό πεζό κόσμο αλλά και με μια θέση για στάθμευση θα ήταν ιδανικό. Το κατάστημα θα χρειαστεί να έχει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τμήμα του παρασκευαστηρίου, καθώς και το τμήμα της βιτρίνας και του πωλητηρίου. Στην επιλογή του καταστήματος θα πρέπει να προσέξουμε το συγκεκριμένο κατάστημα να τηρεί τις προδιαγραφές υγειονομικού ενδιαφέροντος και με τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές, υδραυλικές & εγκατάστασεις απορρόφησης να καλύπτει όλες τις ανάγκες της παρασκευής και πώλησης της μπουγάτσας.

Η επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού

Για την σωστή παρασκευή & παρουσίαση της μπουγάτσας θα χρειαστεί να επιλέξουμε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό. Η εταιρία που θα συνεργαστούμε θα χρειαστεί να έχει την εμπειρία, να μελετήσει και να σχεδιάσει τον χώρο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διαμορφωθεί το παρασκευαστήριο & το τμήμα του πωλητηρίου σωστά. Στο παρασκευαστήριο απαραίτητο είναι το ταχυζημωτήριο, ο κυκλοθερμικός φούρνος, το ερμάριο εργασίας η λάντζα και το ψυγείο πάγκο συντήρησης. Στο τμήμα του πωλητηρίου θα χρειαστεί να τοποθετηθεί η θερμαινόμενη βιτρίνα προσαρμοσμένη στις κατάλληλες διαστάσεις & στην περίπτωση που διαθέτουμε τμήμα καφέ, το λειτουργικό ερμάριο πόστο καφέ με την καφεμηχανή και όλα τα μηχανήματα παρασκευής καφέ & ροφημάτων.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του μπουγατσάδικου ή μπουγατσοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

More on Θέλω να ανοίξω μπουγατσάδικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...