Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για αρτοποιείο & Τι χρειάζεται ένα αρτοποιείο

Τα αρτοποιεία έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε σύνθετες επιχειρήσεις, οι οποίες είναι κάτι πολύ παραπάνω από πρατήρια άρτου. Τα περισσότερα βρίσκονται στο μεταίχμιο του ζαχαροπλαστείου, ενώ υπάρχουν και πολλές ιδέες για προσέλκυση πελατείας με τη χρήση εξοπλισμού που θέτει σε κυκλοφορία και άλλα προϊόντα και διευρύνει τη λειτουργία του αρτοποιείου, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τις μηχανές παρασκευής των προϊόντων καθώς και όλα όσα χρειάζονται για την παρουσίασή τους με ελκυστικό και ασφαλή τρόπο. Από εκεί και πέρα, οι ιδέες για την αξιοποίηση επιπλέον εξοπλισμού μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο, με τον οποίο οι καταναλωτές έβλεπαν μέχρι σήμερα την επιχείρησή σας.

Παρασκευή αρτοσκευασμάτων

Η ποιότητα των αρτοσκευασμάτων είναι αυτή που διασφαλίζει την επιτυχία μιας επιχείρησης τέτοιου είδους και αυτή με τη σειρά της διασφαλίζεται αφενός από την άριστη πρώτη ύλη και αφετέρου από τα μηχανήματα παρασκευής αρτοσκευασμάτων που κάνουν τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Απαραίτητος εξοπλισμός είναι οι σφολιατομηχανές, τα ανοικτικά ζύμης, τα μίξερ και τα ζυμωτήρια.  Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα ακριβές πλάνο για τον όγκο της παραγωγής, διότι με βάση αυτό θα επιλέξετε και τον κατάλληλο και πλέον αποδοτικό εξοπλισμό, ώστε να έρθει γρήγορη απόσβεση και να υπάρχει άριστη σχέση μεταξύ τιμής και απόδοσης.

δειτε ολα τα προιοντα

Παρουσίαση προϊόντων

Ο εξοπλισμός για την παρουσίαση των προϊόντων ξεκινά από τα τραπέζια εκθεμάτων, τις ψωμιέρες, τις αρτοθήκες, τις κουλουροθήκες και τις ραφιέρες, στις οποίες εκτίθενται τα προϊόντα που δεν έχουν απαιτήσεις συντήρησης. Ο σχεδιασμός της σωστής και ελκυστικής παρουσίασης είναι αυτός που θα φέρει τον καταναλωτή πιο κοντά στο να αγοράσει ακόμα περισσότερα προϊόντα από τη στιγμή που θα εισέλθει στο αρτοποιείο. Στον εξοπλισμό των πρατηρίων άρτων ανήκουν και οι θερμαινόμενες βιτρίνες, εφόσον εκτός από ψωμί το αρτοποιείο πουλάει και διάφορα σνακ, όπως σφολιατοειδή, ενώ ειδικά για τις τυρόπιτες πολύ χρήσιμη είναι η τυροπιτιέρα που τις διατηρεί φρέσκιες για ώρες.

δειτε ολα τα προιοντα

Παρασκευή και παρουσίαση γλυκών

Τα περισσότερα αρτοποιεία παρασκευάζουν διαφόρων ειδών γλυκά, έτσι ώστε να λειτουργούν και ως ζαχαροπλαστεία. Φυσικά, ο εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου είναι ένα ξεχωριστό και απαιτητικό κεφάλαιο, όμως μπορείτε κάλλιστα να κάνετε ορισμένες οικονομικές προσθήκες για τη δημιουργία καθημερινών γλυκών, όπως παγωτομηχανές ή λουκουμαδομηχανές. Αν στο κατάστημα διατίθεται χύμα παγωτό, τότε χρειάζονται βιτρίνες κατάψυξης, ενώ τα γλυκά με παγωτό τοποθετούνται σε καταψύκτες θαλάμους με πόρτα κρύσταλλο, για να είναι ορατά. Για τα υπόλοιπα γλυκά, θα χρειαστείτε ψυχόμενες βιτρίνες και ψυγεία θαλάμους.

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός καφέ

Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με την παρασκευή ροφημάτων, όπως χυμοί και καφέδες. Αν επικεντρωθείτε στην προσέλκυση και τέτοιου είδους πελατείας, ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι οπωσδήποτε μηχανές καφέ και συγκεκριμένα εσπρεσσομηχανές, καφετιέρες και φραπιέρες, καθώς και αποχυμωτές, μπλέντερ για smoothies, στίφτες, γρανιτομηχανές και παγομηχανές.   Το πού θα επικεντρωθείτε και ποιον εξοπλισμό θα επιλέξετε είναι σίγουρα μέρος του επιχειρηματικού σας πλάνου. Σε εμάς, μπορείτε να βρείτε πολλές εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις για το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα. Δείτε εδώ όλα όσα χρειάζεστε, για να ανοίξετε το δικό σας πρατήριο άρτου.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Ιδέες για αρτοποιείο & Τι χρειάζεται ένα αρτοποιείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...