Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα σουβλατζίδικο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας σουβλατζίδικο

Τα σουβλατζίδικα είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που άνθισαν και αναπτύχθηκαν στις μέρες της κρίσης και συνεχίζουν να ανοίγουν παντού. Αποτελούν μια γενικά καλή επιχειρηματική επιλογή από την άποψη ότι η δυνητική πελατεία είναι πολύ μεγάλη, αφού όλοι οι Έλληνες αλλά και οι τουρίστες τρώνε σουβλάκι, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Γι’ αυτό το λόγο, είναι πολύ βασικό να προσέξετε ιδιαίτερα την περιοχή, στην οποία θα ανοίξετε το σουβλατζίδικο αλλά και την ποιότητα του φαγητού, ώστε να είναι νόστιμο με καλό κρέας, χωρίς όμως οι τιμές να ανεβαίνουν στα ύψη. Εφόσον, λοιπόν, έχετε λύσει αυτές τις δύο παραμέτρους, σειρά έχει να υπολογίσετε το κόστος, για να ξεκινήσετε αυτό το εγχείρημα.

Παράβολα και άδειες

Η διαδικασία για την έναρξη ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι αρκετά δαιδαλώδης και θα πρέπει να υπολογίσετε περίπου ένα μήνα, για να προσκομίσετε όλα τα δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες. Όσον αφορά στο κόστος, θα χρειαστείτε μελέτη και κάτοψη του χώρου από μηχανικό, ώστε να λάβετε πιστοποιητικό ασφαλείας και πυροπροστασίας, καθώς και βεβαίωση χώρου κυρίας χρήσης, οπότε η αρχική αυτή δαπάνη εξαρτάται από την αμοιβή του μηχανικού. Επίσης, ο υγειονομικός υπεύθυνος του καταστήματος θα πρέπει να συντάξει διάγραμμα ροής δραστηριότητας της επιχείρησης. Το παράβολο που θα καταθέσετε στη Δημοτική Αρχή για απόκτηση μόνιμης άδειας κυμαίνεται από 75€ έως 150€ ανάλογα με τον αριθμό των κατοίκων στην πόλη, ενώ στην περίπτωση που στο κατάστημα θα παίζει μουσική θα χρειαστεί να πληρώσετε στον ΑΕΠΙ ένα μηνιαίο ποσό που είναι περίπου 30€ ανάλογα με τα τετραγωνικά και το είδος της μουσικής.

Μηχανήματα ψησίματος

Σχετικά με τον εξοπλισμό, τη μεγαλύτερη βάση θα πρέπει να δώσετε στα μηχανήματα ψησίματος, τα οποία θα κάνουν και τη διαφορά στην ποιότητα και τη γεύση του φαγητού. Οι γύροι, ηλεκτρικοί ή υγραερίου, ξεκινούν από 400€ και φτάνουν περίπου τα 1.500€, με την τιμή να εξαρτάται κυρίως από τα κιλά του κρέατος που ψήνεται, ενώ το μαχαίρι κοπής γύρου κοστίζει περίπου 300€.

Για να ψήσετε τα σουβλάκια, θα χρειαστείτε καρβουνιέρα ή ηλεκτρικό grill. Οι καρβουνιέρες ξεκινούν σε τιμές από 250€ και φτάνουν τα 700€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ και οι τιμές του grill είναι σε παρόμοια επίπεδα.

Εκτός από αυτόν το βασικό εξοπλισμό ψησίματος, μπορείτε να προμηθευτείτε μηχανήματα για προετοιμασία και άλλων πιάτων, όπως ψησταριά με σούβλα (από 190€) και κοτοπουλιέρα (από 700€). Τέλος, οι φριτέζες ξεκινούν σε τιμές από 195€. Πατήστε εδώ, για να δείτε αναλυτικά όλα τα εξοπλισμό για σουβλατζίδικο με τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους.  

Συντήρηση τροφίμων

Για τη συντήρηση των τροφίμων, θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία είτε πάγκους είτε θαλάμους. Τα πρώτα ξεκινούν σε τιμές από 600€ και φτάνουν τα 1.600€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ στα δεύτερα οι τιμές κυμαίνονται από 900€ - 2.500€. Για την κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματικό καταψύκτη (από 300€), όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης. Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές που έχετε για τη συντήρηση των τροφίμων εδώ. Οι δυνατότητες επιλογής που έχετε, για να κρατήσετε χαμηλό τον προϋπολογισμό σας αλλά και για να κάνετε τη διαφορά με το προϊόν που θα προσφέρετε, είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Σε πολύ συμφέρουσες τιμές είναι και τα ολοκληρωμένα πακέτα επαγγελματικού εξοπλισμού με όλα όσα θα χρειαστείτε, για να ανοίξετε το δικό σας σουβλατζίδικο!

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα σουβλατζίδικο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας σουβλατζίδικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...