Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση καφετεριών

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή & η αναικαίνιση μιας καφετέριας είναι η εργασία που μπορεί να αναλάβει πλήρως η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό κάθε καταστήματος καφέ, όπως επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης & κατάψυξης, μηχανές καφέ εσπρέσσο & καπουτσίνο, φραπιέρες, μπλέντερ, αποχυμωτές, παγομηχανές, πλυντήρια, καθώς και όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές όπως ερμάρια πόστα καφέ & bar stations που κατασκευάζονται σε οποιεσδήποτε διαστάσεις & διάταξη έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στις καφετέριες.

Στην SERKO ARARAT έχετε την δυνατότητα να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, όπου θα έρθετε σε επαφή με εκπρόσωπο μας, έτσι ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες του καταστήματός σας. Μπορείτε να προσκομίσετε την κάτοψη και ταυτόχρονα αφού θα βλέπετε προιόντα στον εκθεσιακό μας χώρο, θα μελετήσουμε την κάτοψη σας, έτσι ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό αποτύπωμα σχεδίου, βάση των αναγκών σας και καλύπτοντας όλες τις υγειονομικές αρχές.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή & την ανακαίνιση των καφετεριών Πανελλαδικά. Οι παραδόσεις των προιόντων γίνονται απο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας και οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη καλύπτεται από την SERKO ARARAT που διαθέτει πληθώρα ανταλλακτικών.

Αν αποφασίσετε να κατασκευάσετε, ανακαινίσετε την δική σας καφετέρια μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-15.00 και να συζητήσετε μαζί μας οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του καταστήματός σας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμός της καφετέριας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778

 

 

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση καφετεριών ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...