Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω μπακάλικο

Αναφέροντας σε μπακάλικα η λέξη μας μεταφέρει σε κάποιο άλλη εποχή. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα υπάρχουν μπακάλικα και στις μεγάλες πόλεις αλλα κυρίως σε επαρχιακές και σε χωριά. Τα μπακάλικα διαθέτουν πολλά προιόντα πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά καθώς και είδη τυριών, αλλαντικών και μαναβικής. Είναι συνήθως μικρά καταστήματα σε μέγεθος και καλύπτουν καθημερινές ανάγκες έτσι ώστε να αποφεύγουμε την επίσκεψη σε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά και να μην χάνουμε & χρόνο. Η επαφή με τον ιδιοκτήτη ενός παντοπωλείου είναι πιο άμεση και συνήθως απευθύνεται στους κατοίκους της περιοχής όπου βρίσκεται.

Η επιλογή της θέσης ενός μπακάλικου

Η θέση του καταστήματος για να συσταθεί ένα μπακάλικο παίζει σημαντικό ρόλο. Θα χρειαστεί να είναι ένα εμφανές κατάστημα, σε κάποιο κεντρικό σημείο μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής, που καθημερινά κινείται αρκετός κόσμος. Καλό θα είναι σε κοντινή απόσταση να μην υπάρχει σούπερ ή μίνι μάρκετ. Το κατάστημα θα πρέπει να έχει τέτοια θέση που να επιτρέπετε η εκφόρτωση των προιόντων κατά την τροφοδοσία και να διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος για την αποθήκευση κάποιον από αυτών αλλά και το σωστό μέγεθος πωλητηρίου για την προώθηση των προιόντων.

Ο εξοπλισμός του μπακάλικου

Ένα μπακάλικο για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται τον κατάλληλο επαγγελματικό του εξοπλισμό. Η επιλογή της εταιρίας ειδών εξοπλισμού, θα μελετήσει τον χώρο σας και θα αποτυπώσει σε ένα σχέδιο κάτοψης, την διάταξη του εξοπλισμού με την σωστή λειτουτουργική της σειρά. Τα σημαντικότερα είδη εξοπλισμού για ένα μπακάλικο είναι ψυγείο βιτρίνα τυριών αλλαντικών για την συντήρηση και προβολή των τυροκομικών προιόντων, κατάψυξη με συρόμενα κρύσταλλα για τα κατεψυγμένα προιόντα, ζαμπονομηχανή για την κοπή των αλλαντικών, τυροτρίφτης για την κοπή των τυριών καθώς και ράφια πλάτης & ξηροκαρπιέρες για την τοποθέτηση των ξηρών καρπών, καραμελών και τυποποιημένων προιόντων. Μια λειτουργική διάταξη θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα γιατί οι πελάτες θα εξυπηρετούνται άμεσα & γρήγορα ενώ οι εργαζόμενοι δεν θα κουράζονται κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός μπακάλικου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

More on Θέλω να ανοίξω μπακάλικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...