Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση πιτσαρίας

Τα ιταλικά εστιατόρια και δη οι πιτσαρίες έχουν μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα. Αυτό που κυρίως εκτιμούν οι πελάτες είναι η αυθεντική ιταλική ατμόσφαιρα και το ποιοτικό φαγητό που στηρίζεται σε καλή πρώτη ύλη και ακολουθεί όσο το δυνατόν περισσότερο τα πρότυπα της γειτονικής χώρας. Συνεπώς, θα χρειαστεί να επενδύσετε σε μηχανήματα που θα κάνουν τη διαφορά στη γεύση του φαγητού και να προσλάβετε έναν μάγειρα που γνωρίζει καλά αυτή την κουζίνα. Στο κομμάτι της διακόσμησης οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες.

πιτσαρια

δειτε ολα τα προιοντα

 

Απαιτήσεις χώρου και εσωτερικής διακόσμησης

Μια πιτσαρία δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη. Αν, μάλιστα, πάρετε την απόφαση να κάνετε και delivery, τότε ο απαραίτητος χώρος μειώνεται ακόμα περισσότερο, κάτι που προφανώς χαμηλώνει και το κόστος της αρχικής επένδυσης. Στις περισσότερες πιτσαρίες, την κυρίαρχη θέση έχει η κουζίνα, η οποία συχνά είναι ανοιχτή, με τον ξυλόφουρνο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Κατά τα άλλα, το μέγεθος του υπόλοιπου μαγαζιού θα εξαρτηθεί από την πελατεία, στην οποία απευθύνεστε, την περιοχή και το budget της επένδυσης. Η διακόσμηση δεν παίζει τόσο εξέχοντα ρόλο, όπως σε ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, αφού η πιτσαρία στην Ελλάδα είναι η εξέλιξη της ιταλικής τρατορίας, της ταβέρνας δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο. Απλά ξύλινα τραπέζια και καρέκλες με κάποια έντονα ιταλικά στοιχεία, όπως το καρό τραπεζομάντηλο, θα δώσουν αμέσως τον τόνο που θέλετε με ελάχιστα χρήματα.

ξυλοφουρνος πιτσας

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός προετοιμασίας φαγητού

Όπως σε όλα τα εστιατόρια, έτσι και στην πιτσαρία το βασικότερο ρόλο παίζει ο εξοπλισμός της προετοιμασίας του φαγητού, ο οποίος σε συνδυασμό με ποιοτική πρώτη ύλη θα έχει ως αποτέλεσμα νόστιμο φαγητό που θα αποτελέσει τον πόλο έλξης για την επιχείρησή σας.Ο φούρνος ξυλοκάρβουνου είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά στη γεύση της πίτσας και δεν πρέπει να λείπει από καμία πιτσαρία. Σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στους φούρνους ξυλοκάρβουνου της εταιρείας μας, οι οποίοι διακρίνονται για την υψηλή τους τεχνολογία και την πολυετή εγγύηση.

 

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστείτε φυσικά, ανάλογα και με το ποια θα είναι τα υπόλοιπα πιάτα που θα σερβίρετε εκτός από πίτσα, και επαγγελματικές κουζίνες, βραστήρες ζυμαρικών, ζυμωτήρια και φορμαριστικά ζύμης, σχαριέρες, φριτέζες και τυροτρίφτες. Για μια ολοκληρωμένη εποπτεία του επαγγελματικού εξοπλισμού που θα χρειαστείτε, μπορείτε να δείτε τα είδη πιτσαρίας εδώ.

εξοπλισμος πιτσαριας

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός ψύξης και κατάψυξης

Ο εξοπλισμός συντήρησης των τροφίμων μέσω της ψύξης και της κατάψυξης είναι απαραίτητος σε μια πιτσαρία, αφού, όπως προαναφέρθηκε, η καλή πρώτη ύλη, δηλαδή η φρέσκια αλλά και σωστά συντηρημένη πρώτη ύλη, παίζει τον ίδιο ρόλο με την επεξεργασία της μέχρι το τελικό στάδιο του σερβιρίσματος. Τα επαγγελματικά ψυγεία και οι καταψύκτες είναι μια επένδυση, για να μπορείτε να εγγυηθείτε τη φρεσκάδα και την αναλλοίωτη σύνθεση των πιάτων που προσφέρετε στους πελάτες σας. Έτσι, θα χρειαστείτε ψυγεία για τα λαχανικά και τις σαλάτες, τα κλασικά ψυγεία θαλάμους ή πάγκους και φυσικά ψυγεία για πίτσα που μπορεί να είναι είτε πάγκοι είτε ψυχόμενες βιτρίνες ανάλογα με το πώς θέλετε να παρουσιάζετε τα πιάτα σας.

επαγγελματικα ψυγεια

Βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε ψυγεία για πιτσαρία αλλά και στον υπόλοιπο εξοπλισμό πιτσαρίας πατώντας εδώ.

 

δειτε ολα τα προιοντα

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση πιτσαρίας ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...