Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για ψητοπωλείο & Τι χρειάζεται ένα ψητοπωλείο

Ψητοπωλεία υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό στην χώρα μας, από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Στα ψητοπωλεία μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν διαφόρων ειδών ψητά της ώρας, κυρίων κρεατικά αλλά και πολλών άλλων ειδών φαγητά όπως ορεκτικά, σαλάτες & επιδόρπια. Τα ψητοπωλεία μπορούν να είναι σε μορφή delivery ή ως κανονικά εστιατόρια με τραπεζοκαθίσματα.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Ιδέες για να ανοίξετε το δικό σας ψητοπωλείο

Για να ανοίξετε το δικό σας ψητοπωλείο, θα χρειαστεί αρχικά να επιλέξετε το κατάστημα. Το σημείο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα ήταν καλό να βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, σε μια πλατεία και σε μακρινή απόσταση από κάποιο άλλο ψητοπωλείο. Θα χρειαστεί να υπάρχει η ομόφωνη απόφαση της πολυκατοικίας ότι συμφωνούν για την κατασκευή ενός ψητοπωλείου στο συγκεκριμένο κατάστημα, διότι θα τοποθετηθεί φούσκα, απορροφητήρας και κανάλια εξόδου των οσμών κατά το ψήσιμο. Η διαμόρφωση του καταστήματος πρέπει να βασίζεται σε σωστή λειουργικότητα, έτσι ώστε να μην κουράζει το προσωπικό, και να εξυπηρετεί εύκολα τους πελάτες κατά την διάρκεια της παραγγελίας. Ένα από τα βασικότερα κομμάτια ενός καταστήματος ψητοπωλείου είναι η καθαριότητα, η οποία πρέπει να τηρείτε συνέχεια, γιατί ο συγκεκριμένος χώρος έχει να κάνει με κρέας & πρώτες ύλες που χρειάζονται συνεχή καθαρισμό. 

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Τι χρειάζεται για να ανοίξετε ένα ψητοπωλείο

Μετά την επιλογή του καταστήματος, θα χρειστεί με την βοήθεια του λογιστή σας να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα επαγγελματική σας δραστηριότητα, ενώ ο μηχανικός σας να υποβάλει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας, κατασκευάζοντας και τις σχετικές κατόψεις. Η επόμενη κίνηση είναι η κατασκευή του καταστήματος. Σε αυτό το σημείο θα χρειαστείτε όλα τα απαραίτητα τεχνικά συνεργεία, όπως ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, γκαζά, πλακά, γυψοσανιδά & ελαιοχρωματιστή, ενώ ταυτόχρονα θα χρειαστεί να έχετε επιλέξει και την εταιρία με τα είδη εξοπλισμού, όπου σε συνεργασία με αυτή θα επιλεγεί ο επαγγελματικός εξοπλισμούς του ψητοπωλείου.  Ο ηλεκτρολός & ο υδραυλικός θα χρειαστεί να είναι σε επικοινωνία με την εταιρία του εξοπλισμού, διότι τα μηχανήματα χρειάζονται ηλεκτρολογική, υδραυλική & αερίου σύνδεση. Θα χρειαστεί να έρθει παροχή ρεύματος στο ψυγείο πάγκο και στο ψυγείο θάλαμο, θα χρειαστεί να συνδεθεί από τον υδραυλικό η λάντζα & το πλυντήριο πιάτων & ποτηριών, ενώ από τον τεχνικό του αερίου θα χρειαστεί να συνδεθούν ο γύρος, η γκριλιέρα & η φριτέζα.

Οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός ψητοπωλείου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Ιδέες για ψητοπωλείο & Τι χρειάζεται ένα ψητοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...