Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για κρεπερί & Τι χρειάζεται μια κρεπερί

Οι κρεπερί αποτελούν έναν ιδιαίτερο χώρο πρόχειρου φαγητού της καθημερινής μας ζωής. Πολλοί τις έχουμε συνδιάσει με μια βραδινή έξοδο, που μετά την επιστροφή από την διασκέδαση όλοι μας επιθυμούμε κάτι γιατί προφανώς να έχουμε πεινάσει. Οι κρέπες όμως δεν είναι μόνο για το βράδυ. Είναι ένα είδος που είτε σε αλμυρή, είτε σε γλυκιά μορφή μπορεί να επιλεγεί για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρες. Τα καταστήματα που παράγουν κρέπες έχουν μια τεράστια ποικιλία από τις κλασσικές και τυποποιημένης μορφής κρέπες, καθώς και οποιασδήποτε άλλης επιλογής σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.

Ιδέες για να ανοίξετε την δική σας κρεπερί

Το σημαντικότερο για να ανοίξετε την δική σας κρεπερί, είναι η σωστή επιλογή της θέσης του καταστήματος. Ιδανικά σημεία θα ήταν κοντά σε κέντρα διασκέδασης, σε νυχτερινά μαγαζιά τύπου μπάρ και clubs, καθώς επίσης σε κάποια πλατεία ή σε χώρους όπου κινείται πληθυσμός νεαρής ηλικίας. Ο χώρος μιας κρεπερί θα ήταν καλό να έχει όμορφα & ζωηρά χρώματα, τμήματα μοντέρνας ταπετσαρίας καθώς και μουσική σε pop είδος και σε ικανοποιητική ένταση. Οι τιμές των προιόντων πρέπει να είναι προσιτές προς τους καταναλωτές και κυρίως προς τους νέους & τους φοιτητές έτσι ώστε να τραβήξει την συγκεκριμένη κατηγορία και να γίνει ένα ιδανικό στέκι στις ενδεχόμενες εξόδους τους.

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται μια κρεπερί;

Για να ανοίξετε μια κρεπερί θα χρειαστεί να επισκευθείτε τον λογιστή σας, όπου θα σας κατευθύνει σχετικά με την ενημέρωση όλων των κρατικών υπηρεσιών. Εν συνεχεία ο μηχανικός σας, θα εκδόσει τα σχέδια και θα καταθέσει την αίτηση για την έκδοση της αδείας. Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η SERKO ARARAT με την πολυετή της εμπειρία είναι ειδική για να σας προμηθεύσει με όλα τα είδη εξοπλισμού που θα χρειαστείτε, μερικά από τα οποία είναι τα εξής: Κρεπιέρες επαγγελματικές, Μίξερ παρασκευής του μείγματος της κρέπας, Ψυγείο βιτρίνα σαλατών, Ψυγείο βιτρίνα πίτσας, Ερμάριο ανοξείδωτο, Λάντζα με χρήση ποδοβαλβίδας, Απορροφητήρας τύπου καμινάδα 90cm.

δειτε ολα τα προιοντα

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό μιας κρεπερί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

 

 

More on Ιδέες για κρεπερί & Τι χρειάζεται μια κρεπερί ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...