Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω πρατήριο άρτου

Οι φούρνοι της Ελλάδας είναι παγκοσμίως γνωστοί για την ποιότητα του ψωμιού, την ποικιλία σε αρτοσκευάσματα και πίτες, ενώ οι περισσότεροι ξεχωρίζουν, γιατί καταφέρνουν να πετυχαίνουν το χρυσό συνδυασμό τόσο γλυκών όσο και αλμυρών προϊόντων. Αν λατρεύετε και εσείς τη μυρωδιά του ζεστού ψωμιού που φουρνίζεται και μας γεμίζει εικόνες και αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, τότε μπορείτε να υλοποιήσετε το μεγάλο σας όνειρο και να ανοίξετε ένα αρτοποιείο που θα αποπνέει σπιτική ζεστασιά και θα προσελκύει πελάτες με τη νοστιμιά του ψωμιού, το οποίο αποτελεί και το βασικό προϊόν που πρέπει να προσέξετε. Άλλωστε, ένας καλός φούρνος γίνεται πρωτίστως ονομαστός για το ψωμί του. Ποια είναι τα βήματα, όμως, που πρέπει να ακολουθήσετε, για να ανοίξετε το δικό σας φούρνο και τι εξοπλισμό θα χρειαστείτε;

αρτος

δειτε ολα τα προιοντα

 

 

Ανεύρεση χώρου

Ο φούρνος είναι μια επιχείρηση που μπορεί να προσφέρει διαφόρων ειδών προϊόντα πέρα από το ψωμί και τα κλασικά αρτοσκευάσματα, οπότε η ανεύρεση του σωστού χώρου είναι συνάρτηση της καταλληλότητας της τοποθεσίας με την εξειδίκευση του μαγαζιού. Πρέπει να σκεφθείτε, προτού ξεκινήσετε την αναζήτηση, πώς ακριβώς θα κινηθείτε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Θα προσφέρετε και γλυκά; Θα δίνετε καφέ στο χέρι; Θα έχετε και αλμυρά snacks, όπως σάντουιτς κατόπιν παραγγελίας, ή μόνο σφολιατοειδή; Ανάλογα με την απόφαση που θα πάρετε, θα μπορέσετε να καταλήξετε και στο μέρος που έχει το λιγότερο δυνατό ανταγωνισμό και την περισσότερη δυνατή πελατεία.

αλμυρα σνακ

δειτε ολα τα προιοντα

Άδειες της αρχής

Ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως το πρατήριο άρτου, απαιτεί πολλές άδειες, για να λειτουργήσει νόμιμα. Εκτός από την ίδρυση της ατομικής επιχείρησης και τα συναφή ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα, θα πρέπει να εκδοθεί άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Για να την αποκτήσετε, θα πρέπει να πάρετε άδεια από την πολεοδομία για τη χρήση του ακινήτου ως αρτοποιείο, προέγκριση αδείας από τη δημοτική αρχή και να γίνει έλεγχος επωνυμίας από το επαγγελματικό επιμελητήριο. Η οριστική άδεια θα δοθεί όταν πληρωθούν όλα τα παράβολα και γίνει ο έλεγχος της αρχής ότι πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης.

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός ενός πρατήριου άρτου αποτελείται καταρχάς από τα μηχανήματα παρασκευής των αρτοσκευασμάτων, δηλαδή τις σφολιατομηχανές, τα επαγγελματικά μίξερ, τα ζυμωτήρια και τους φούρνους που είναι ηλεκτρικοί ή αερίου, καθώς επίσης και λουκουμαδομηχανές και παγωτομηχανές, αν πουλάτε και τέτοια είδη. Από εκεί και πέρα, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η παρουσίαση των προϊόντων. Απαιτούνται θερμαινόμενες βιτρίνες για τα αρτοσκευάσματα και τις σφολιάτες, ενώ αν έχετε γλυκά θα χρειαστείτε ψυχόμενες βιτρίνες. Για τα προϊόντα που δεν χρειάζονται ούτε ψύξη ούτε θέρμανση, απαραίτητες είναι οι ψωμιέρες, οι κουλουροθήκες και τα τραπέζια εκθεμάτων. Τέλος, ζυγαριές ηλεκτρονικές σε συνεργασία με μηχανή εκτύπωσης ετικέτας χρειάζονται για τη ζύγιση των χύμα προϊόντων.

αρτοποιειο

Για να δείτε αναλυτικά όλα όσα θα χρειαστείτε, για να ανοίξετε αρτοποιείο και να επωφεληθείτε από τις προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, πατήστε εδώ.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Θέλω να ανοίξω πρατήριο άρτου ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...