Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω ζαχαροπλαστείο

Τα ζαχαροπλαστεία είναι παγκοσμίως γνωστά για τα γλυκά τους. Κάθε ζαχαροπλαστείο παράγει όλων των ειδών τα γλυκά έτσι ώστε να προσελκύσει & να γλυκαίνει τους πελάτες του. Στα ζαχαροπλαστεία μπορούμε να επιλέξουμε μια σειρά από πάστες, τούρτες, συροπιαστά γλυκά, καθώς και πολλών ειδών παγωτού. Αν και εσείς λατρεύετε την μυρωδιά από τις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, όπως το βούτυρο & την ζάχαρη, που μυρίζουν καθώς περνάτε έξω από ένα ζαχαροπλαστείο & αν θα σας ενδιαφέρει ανοίξετε το δικό σας ζαχαροπλαστείο και να παρουσιάσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να έχετε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

δειτε ολα τα προιοντα

Ανεύρεση χώρου

Το ζαχαροπλαστείο είναι μια επιχείρηση που μπορεί να προσφέρει διαφόρων ειδών γλυκά και η επιλογή της θέσης του καταστήματος είναι το πιο σημαντικό βήμα πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση. Θα χρειαστεί να γίνει σωστή έρευνα της περιοχής και του σημείου του καταστήματος, έτσι ώστε να επιλεγεί ένα εμφανές σημείο, με εύκολη πρόσβαση, αν είναι δυνατόν και με κάποιο χώρο στάθμευσης μπροστά στο κατάστημα και σε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη με περαστικό κόσμο, αλλά ταυτόχρονα μακριά από κάποιο άλλο ζαχαροπλαστείο. Το κατάστημα θα πρέπει να έχει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να μπορεί να οργανωθεί το παρασκευαστήριο του ζαχαροπλαστείου, καθώς και ο χώρος της σάλας, του πωλητηρίου των προιόντων ζαχαροπλαστικής που θα παράγουμε.

Ο εξοπλισμός ενός ζαχαροπλαστείου

Για να λειτουργήσει σωστά ένα ζαχαροπλαστείο θα χρειαστεί τον κατάλληλο επαγγελματικό του εξοπλισμό. Όσον αφορά το παρασκευαστήριο, απαραίτητο είναι το μίξερ ζαχαροπλαστικής, φούρνος ψησίματος, στόφα, φωτιές ψησίματος, ερμάριο εργασίας & λάντζα. Στον τμήμα του πωλητηρίου θα χρειαστεί ψυγείο ζαχαροπλαστικής, βιτρίνα παγωτού & ραφιέρες πλάτης. Η μελέτη, η επιλογή και η τοποθέτηση του κατάλληλου εξοπλισμού θα πρέπει να γίνει από ειδικευμένη εταιρία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η SERKO ARARAT διαθέτει πολυετή εμπειρία, έχει κατασκευάσει πολλά ζαχαροπλαστεία και μπορεί να σας δώσει τις ιδανικότερες & οικονομικότερες προτάσεις και λύσεις για τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός ζαχαροπλαστείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Θέλω να ανοίξω ζαχαροπλαστείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...