Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Γιατί Serko Ararat

04/7
2017

επαγγελματικός εξοπλισμός ψυγείων, επαγγελματικά ψυγεία, επαγγελματικά ψυγεία τιμή, επαγγελματικά ψυγεία προσφορά, επαγγελματικός εξοπλισμός ψυγείων, επαγγελματικά ψυγεία, επαγγελματικά ψυγεία τιμές, επαγγελματικά ψυγεία τιμή, επαγγελματικά ψυγεία προσφορά, επαγγελματικά ψυγεία προσφορές, επαγγελματικό ψυγείο, επαγγελματικό ψυγείο τιμές, επαγγελματικό ψυγείο τιμή, επαγγελματικό ψυγείο προσφορά, επαγγελματικό ψυγείο προσφορές

Serko Ararat σημαίνει αξιοπιστία στον επαγγελματικό εξοπλισμό!

αξιοπιστία στον επαγγελματικό εξοπλισμό

Τώρα πια όλοι οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους ένα από τα πληρέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα . Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία εξήντα ετών προσφέροντας πάνω από 4000 προϊόντα όπως επαγγελματικά ψυγεία, ανοξείδωτες κατασκευές και μία ατελείωτη γκάμα μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού που εκπληρώνουν κάθε πελατειακή ανάγκη.

Η SERKO ARARAT είναι ηγετική δύναμη στο χώρο η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που είναι σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρηση μαζικής εστίασης που διευθύνετε. Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν νέο εξοπλισμό ή να επιλέξουν ανάμεσα σε εκθεσιακό/Stock αλλά και σε επιλεκτικά μεταχειρισμένο εξοπλισμό.

Διαθέτουμε σε απόθεμα επιλεκτικά μεταχειρισμένο εξοπλισμό και ανακατασκευασμένες ηλεκτρικές κουζίνες, ψησταριές, φούρνους, ψυγεία, μαγειρικές πλάκες, φριτέζες, πάγκους εργασίας, πλυντήρια πιάτων, παγομηχανές και μία ατελείωτη σειρά από άλλες συσκευές εστίασης. Ο μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός καθαρίζεται και ελέγχεται εξονυχιστικά πριν από την πώλησή του, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν σε σημαντικά μειωμένο κόστος σε σχέση με το νέο εξοπλισμό. Ανά τακτά διαστήματα καταφτάνει στο κατάστημά μας νέο απόθεμα επαγγελματικού εξοπλισμού, οπότε μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε τις ανάγκες σας καλώντας στο 2109717778.

✓ Εμπειρία

Εδώ και εξήντα χρόνια τροφοδοτούμε την αγορά μαζικής εστίασης με τις πιο κορυφαίες επαγγελματικές συσκευές, τον πιο αξιόπιστο επαγγελματικό εξοπλισμό και πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών.`Εχουμε πλούσια εμπειρία σε όλους τους τύπους projects που αφορούν την στελέχωση με εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ, καφετεριών, πιτσαριών κτλ.

✓ Γνώση

Καμία ποσότητα παραπλανητικής διαφήμισης δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αυθεντική γνώση. Όλο το προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με τις κατάλληλες γνώσεις, την πείρα και τη δημιουργικότητα να προσδίδει αξία στο project σας. Για την υλοποίηση του επόμενου επιχειρηματικού project σας, μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τον εκθεσειακό μας χώρο, είτε να ζητήσετε από κάποιον εκπρόσωπό μας να παραβρεθεί στις εγκαταστάσεις σας ώστε να συζητηθούν διεξοδικά οι ανάγκες σας.

✓ Σχεδίαση

Από την έναρξη της σχεδίασης και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκατάστασης μέχρι την ολοκλήρωσή της, επιτυγχάνουμε αποτελεσματικά μέσω εποικοδομιτικής συνεργασίας ,ομαδικού πνεύματος και αλληλοσεβασμού να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γιά το project σας. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι καθώς εμείς ικανοποιούμε στο έπακρο όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας για την καλύτερη στελέχωση με επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας.

✓ Εγγύηση

Τα προϊόντα μας καλύπτονται πλήρως από εγγυήσεις των κατασκευαστών τους, διασφαλίζοντας την πολυπόθητη ηρεμία. Επιπλέον,  οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας ανταποκρίνονται σε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν αναφορικά με τη λειτουργία του εξοπλισμού. Στη SERKO ARARAT έχουμε θέσει ως πάγιο στόχο και θεωρούμε ως επιτυχία την ικανοποίηση των πελατών ώστε να μας ξαναπροτιμήσουν.

✓ Ποικιλία

Στο πολυκατάστημά μας θα εντοπίσετε μία ευρύτατη γκάμα επώνυμου επαγγελματικού εξοπλισμού που ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο και μέγεθος επιχείρησης μαζικής εστίασης.

✓ Σιγουριά

Το επαγγελματικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας κατέχει τόσο την πείρα όσο και τις γνώσεις πάνω σε όλες τις εκφάνσεις της μαζικής εστίασης, παρέχοντας επαγγελματικές συμβουλές και εξαίρετη πελατειακή εξυπηρέτηση.

Να σημειωθεί ότι στις μέρες μας η SERKO ARARAT έχει ως αντικείμενο εξειδίκευσής της τη μελέτη και την υλοποίηση του σχεδιασμού μία σειράς από επιχειρήσεις εστίασης, όπως ζαχαροπλαστείων, καφετεριών, εστιατορίων, ψητοπωλείων κτλ.

Το καταρτισμένο προσωπικό αφουγκράζεται τις πελατειακές ανάγκες κατασκευάζοντας τα προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό. Τα προϊόντα παραδίδονται στους πελάτες μόνο εφόσον έχει διενεργηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος ενώ η SERKO ARARAT επιδίδεται στην κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών, οι οποίες προσαρμόζονται με ακρίβεια στις διαστάσεις του χώρου της επιχείρησής σας.

Καλωσορίσατε λοιπόν στη SERKO ARARAT, σε έναν από τους κυρίαρχους προμηθευτές επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Με εξήντα χρόνια εμπειρίας στη μαζική εστίαση είμαστε σε πλεονεκτική θέση να αντιλαμβανόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις όσον αφορά τη στελέχωση της επαγγελματικής κουζίνας τους, όπως ο περιορισμένος προϋπολογισμός, οι χρονικοί περιορισμοί, ο υπέρμετρος σχεδιασμός και η οργάνωση. Επίσης, στην εταιρεία γνωρίζουμε σε τι πονοκέφαλο μπορεί να εξελιχθεί η αναβάθμιση ή ανακαίνιση μίας κουζίνας, ιδίως για τις πολυάσχολες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Σε αυτό το σημείο παρεμβαίνει η SERKO ARARAT για να συνδράμει το έργο όλων αυτών των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι υποστηρίζει και συνεργάζεται με μία ευρεία γκάμα πελατών με την πάροδο του χρόνου, από εστιατόρια και πιτσαρίες μέχρι μπαρ και καφετέριες, προσφέροντας άμεσες και οικονομικές λύσεις εστίασης για κάθε επιχείρηση. Η πελατειακή εξυπηρέτηση είναι εξαιρετικά σημαντική για την εταιρεία, ενώ η φιλική και πεπειραμένη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει.

Για οτιδήποτε χρειαστεί η επιχείρησή σας, από φούρνους μέχρι πλυντήρια πιάτων, διαθέτουμε εκατοντάδες συσκευές που συμβαδίζουν με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το απόθεμα σε stock και μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό προσφέρει τη δυνατότητα μεγάλης εξοικονόμησης χρημάτων που ανέρχεται μέχρι το 60% σε σύγκριση με τον καινούριο εξοπλισμό, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε επώνυμες μάρκες έναντι χαμηλού κόστους.

Ολοκληρώνοντας, στην ιστοσελίδα μας θα εντοπίσετε έναν μεγάλο κατάλογο προϊόντων με φωτογραφίες και επιμέρους χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να σχηματίσετε πιο σφαιρική εικόνα, συγκρίνοντας τα προιόντα μεταξύ τους, σχετικά με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πληρέστερη συλλογή επαγγελματικού εξοπλισμού, επισκεφτείτε την νέα μας ιστοσελίδα, ή τον εκθεσειακό μας χώρο ώστε να συζητηθούν εκτενώς όλες οι ανάγκες του καταστήματός σας.

Η Σχεδίαση του Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εστίασης

Η Σχεδίαση του Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εστίασης

Στην αμείλικτα ανταγωνιστική αρένα της βιομηχανίας μαζικής εστίασης, κάθε κουζίνα περνά από σαράντα κύματα ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών κάθε επιχείρησης εστίασης. Για να "ωριμάσουν" οι συνθήκες που επικρατούν σε κάθε κουζίνα, απαιτείται αξιόπιστος επαγγελματικός εξοπλισμός ώστε να προετοιμάζεται το φαγητό με τον δέοντα τρόπο και οι υπηρεσίες να προσφέρονται έγκαιρα και με ασφάλεια.

Σήμερα, μία βιώσιμη σχεδίαση κουζίνας είναι σαφώς πιο δύσκολη υπόθεση, θέτοντας πολλές προκλήσεις. Γι' αυτό το λόγο απαιτείται η εγκατάσταση υψηλού ποιοτικού επιπέδου επαγγελματικού εξοπλισμού που θα αντέχει στη διαρκή χρήση. Οι επαγγελματίες εστιάτορες και οι σεφ ξενοδοχείων είναι πολύ πιο ανήσυχοι για τη γκάμα εξοπλισμού που εγκαθίσταται στις κουζίνες, καθώς άπτεται τόσο της σωστής ποιότητας του φαγητού όσο και της έγκαιρης εξυπηρέτησης των πελατειακών απαιτήσεων.

Η μαγειρική σε μία πολυάσχολη επαγγελματική κουζίνα ποτέ δεν ήταν ευκολότερη χάρη στην εκτεταμένη παρουσία επαγγελματικού εξοπλισμού. Διατίθεται μία μεγάλη γκάμα από μαγειρικό εξοπλισμό που είναι σχεδιασμένος για να ταιριάζει με όλους τους τύπους επιχειρήσεων εστίασης και όλους τους προϋπολογισμούς.

Οι επαγγελματικές ηλεκτρικές κουζίνες, τα πλυντήρια πιάτων οι μονάδες ψύξης είναι σχεδιασμένες για να απλοποιούν τη ζωή των ανθρώπων που εργάζονται σε έναν χώρο εστίασης. Ο στιβαρός επαγγελματικός εξοπλισμός έχει σχεδιαστεί με μεγάλη φροντίδα για απόδοση και αξιοπιστία, με λύσεις εξοικονόμησης χώρου, χαρακτηριστικά που εμπνέουν τους σεφ και κορυφαία απόδοση. Όλα συντελούν στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία μίας επαγγελματικής κουζίνας.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος μίας επιχείρησης εστίασης, οι σωστές λύσεις σε επαγγελματικό εξοπλισμό θα βοηθήσουν να φυλάσσεται το φαγητό στην απαιτούμενη θερμοκρασία, να μαγειρεύεται με τελειότητα και να πλένονται τα σκεύη στην εντέλεια.

Οι ανθεκτικές και πολυδιάστατες συσκευές μαγειρικής χαρίζουν την απόδοση, τον έλεγχο και την αξιοπιστία που χρειάζεστε προκειμένου να ετοιμάζετε υψηλής ποιότητας πιάτα στην κουζίνα σας. Επιπλέον, ό,τι και αν πλένετε, σε οποιονδήποτε όγκο, τα στιβαρά επαγγελματικά μέσα πλύσης καθαρίζουν όλο τον εξοπλισμό σε μία κουζίνα εξονυχιστικά, γρήγορα και υγιεινά. Τέλος, για να εγγυηθεί η φρεσκάδα και η γεύση σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε, έχουν αναπτυχθεί "βαρέων καθηκόντων" λύσεις ψύξης που λειτουργούν όσο αποδοτικά επιθυμείτε.

Είναι κοινό μυστικό μεταξύ των επαγγελματιών σεφ ότι η αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού από έναν καταξιωμένο έμπορο δεν αναβαθμίζει μόνο τις υπηρεσίες των εστιατορίων όπου εργάζονται, αλλά επίσης εξασφαλίζει σωστή φροντίδα και συντήρηση για μία ζωή.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός είναι η μόνη βιώσιμη λύση για μία επιχείρηση εστίασης. Αν δεν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια για μία νέα επιχείρηση εστίασης να αγοράσει καινούριο εξοπλισμό, τότε η λύση του μεταχειρισμένου εξοπλισμού δεν πρέπει να απορριφθεί.

Ο όγκος και το είδος του επαγγελματικού εξοπλισμού που χρειάζεται μία νέα επιχείρηση εστίασης θα εξαρτηθεί πρώτα απ' όλα από το μέγεθός της. Αν δεν μπορείτε να οριστικοποιήσετε τι είδους συσκευές χρειάζεται, για παράδειγμα, το εστιατόριο σας, τότε η διαδικτυακή έρευνα μπορεί να σας επιτρέψει να εξοικειωθείτε παραπάνω με τον εξοπλισμό που στελεχώνει την κουζίνα ενός σύγχρονου εστιατορίου. Παραδείγματος χάριν, αν φιλοδοξείτε να σερβίρετε τουλάχιστον εκατό πελάτες κάθε βράδυ, τότε ένα μόνο επαγγελματικό ψυγείο δεν θα αρκεί.

Για να επιλεγεί ο κορυφαίος επαγγελματικός εξοπλισμός για την επιχείρησή σας πρέπει να επιλέξετε μία εταιρεία με εμπερία, που να διαθέτει τμήμα εμπορίας, κατασκευής και επισκευής των προιόντων και να βάζει πάνω από όλα εσάς και τις ανάγκες σας ως πρωταρχικό παράγοντα.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...