Σύγκριση

Επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση!

 

Ταμεία παραδοτήρια

Ερμάρια ταμεία παραδοτήρια από την SERKO ARARAT. Στον www.serkoararat.gr θα βρείτε ανοξείδωτα ερμάρια ταμεία παραδοτήρια σε διάφορες διαστάσεις έτσι ώστε να να καλύψουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων καταστημάτων.

Στα ερμάρια ταμεία παραδοτήρια μπορείτε να δείτε την μεγάλη ποικιλία μας σε πάγκους ανοξείδωτους ταμεία σε πολλές τυποποιημένες διαστάσεις και σε οποιαδήποτε διάσταση κατόπιν παραγγελίας για τον δικό σας χώρο.
 
Όλα τα ταμεία παραδοτήρια που σας προτείνουμε είναι βαρέως τύπου, ενισχυμένα & κατασκευασμένα από την εταιρία μας καθώς και από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του χώρου ανοξείδωτων κατασκευών.
 
Η SERKO ARARAT κατασκευάζει κατά παραγγελία ανοξείδωτα ταμεία παράδοσης & πάγκους ταμεία χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας ανοξείδωτο AISI 304, επεξεργάζοντας το με αργκόν τύπου τικ & φινιρίζοντας το με βουρτσάρισμα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές μεθόδους.
 
Επισκευθείτε τον εκθεσιακό χώρο επί της Λ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη και ενημερωθείτε σχετικά με το ανοξείδωτο ταμείο παραδοτήριο που σας ενδιαφέρει για το κατάστημα σας.

More on Ταμεία παραδοτήρια ▼

Ταξινόμηση Κατά:
 
Φίλτρα
 

Φίλτρα

Είδος επιχείρησης

Μήκος (σε mm)

Πλάτος (σε mm)

Ύψος (σε mm)

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

 
Υποκατηγορίες
 

serkoararat.gr © 2018. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...