Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για καφετέρια & τι χρειάζεται μια καφετέρια

Μια καφετέρια, εφόσον ανοίξει σε καλό σημείο, έχει γενικά εγγυημένη πελατεία. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που οι καφετέριες στην Ελλάδα είναι τόσες πολλές και έχουν χτίσει μια ολόκληρη κουλτούρα εστίασης και διασκέδασης. Αν σκέφτεστε κι εσείς να ανοίξετε μια καφετέρια, τα δύο πρώτα πράγματα, για τα οποία πρέπει να φροντίσετε, είναι η ανεύρεση του χώρου και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τις άδειες και τα παράβολα. Από εκεί και πέρα, μεγάλη σημασία σας προτείνουμε να δώσετε και στον εξοπλισμό της καφετέριας, ο οποίος πρέπει να πληροί δύο χαρακτηριστικά. Από τη μία, να είναι ποιοτικός με υψηλές προδιαγραφές, και από την άλλη να έχει κάτι το πρωτότυπο να προσφέρει, ώστε να καταφέρετε να ξεχωρίσετε και να νικήσετε τον ανταγωνισμό.

καφετερια

δειτε ολα τα προιοντα

Απαραίτητος εξοπλισμός

Ο απαραίτητος εξοπλισμός μιας καφετέριας εξαρτάται από το αν σερβίρονται σε αυτή πιάτα φαγητού ή snacks. Αν σερβίρονται μόνο ροφήματα και καφές, τότε η αρχική δαπάνη θα κυμανθεί σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα, αφού ο απαραίτητος εξοπλισμός θα αφορά κυρίως επαγγελματικές συσκευές καφέ και ροφημάτων, όπως καφετιέρες φίλτρου, εσπρεσσομηχανές, μηχανές ελληνικού καφέ, βραστήρες νερού και φραπιέρες. Για τα ροφήματα απαραίτητοι είναι οι αποχυμωτές, οι γρανιτομηχανές, οι στίφτες και οι μηχανές σοκολάτας. Ψυγεία και πλυντήρια αποτελούν επίσης βασικό εξοπλισμό καταστημάτων μαζικής εστίασης και πρέπει να υπάρχουν ακόμα και στη μικρότερη καφετέρια για λόγους ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων. Αν σερβίρετε και ελαφρύ φαγητό, τότε το budget ανεβαίνει αρκετά, αφού θα πρέπει να επενδύσετε και σε κουζίνα και άλλα μηχανήματα ψησίματος, όπως φριτέζες και γκριλιέρες ανάλογα φυσικά και με το είδος του φαγητού που θα σερβίρετε, ενώ αν η καφετέρια είναι self-service θα χρειαστείτε και ψυχόμενες ή θερμαινόμενες βιτρίνες για την παρουσίαση των snacks.

επαγγελματικη καφετιερα

δειτε ολα τα προιοντα

 

Πρωτότυπες ιδέες εξοπλισμού καφετέριας

Η πράξη στον κόσμο των επιχειρήσεων έχει αποδείξει ότι μέσα στην πληθώρα των μαγαζιών μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν αυτά που έχουν το κάτι καινοτόμο να προσφέρουν, κάτι που τα διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες συναφείς επιχειρήσεις στη γύρω περιοχή. Μπορείτε, για παράδειγμα, να σερβίρετε στην καφετέριά σας χειροποίητα snacks, όπως τυρόπιτες και σπανακόπιτες, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε σφολιατομηχανή, εφόσον η ποσότητα είναι μεγάλη. Μεγάλη άνθιση γνωρίζουν και τα γλυκά snacks με πολλά υλικά, για να διαλέξει ο πελάτης, όπως οι βάφλες και οι κρέπες, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε βαφλιέρα και κρεπιέρα. Μια πολύ καλή ιδέα, ειδικά για την Ελλάδα όπου ο καιρός είναι καλός, είναι οι παγωτομηχανές και οι γρανιτομηχανές. Το να προσφέρετε χειροποίητο παγωτό ή γρανίτα είναι σίγουρα κάτι που θα προσελκύσει πολύ κόσμο το καλοκαίρι, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα να κερδίσετε πελατεία που θα αγοράζει εκτός από τον καφέ στο χέρι και κάτι ακόμα. Φυσικά, μεγάλη διαφορά κάνει μια καφετέρια και απλά με τον καφέ που προσφέρει. Η καλή ποιότητα καφέ σε συνδυασμό με επαγγελματική εσπρεσσομηχανή υψηλής ισχύος μπορεί να κοστίζουν παραπάνω από τις απλές μηχανές και τη χαμηλότερη ποιότητα καφέ, είναι όμως αυτές που θα προσελκύσουν τους λάτρεις και τους αληθινούς γνώστες του καφέ. Για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για μια καφετέρια αλλά και για να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες, πατήστε εδώ.

εξοπλισμος καφετεριας

δειτε ολα τα προιοντα

More on Ιδέες για καφετέρια & τι χρειάζεται μια καφετέρια ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...