Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω τσιπουράδικο

Τα τσιπουράδικα είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία εστιατορίων όπου τα φαγητά τους έχουν να κάνουν με ψάρια και συναφή είδη ψαρικών. Τσιπουράδικα υπάρχουν σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Τα πιο γνωστά είναι στον Βόλο και στην Θεσσαλονική. Τσιπουράδικα μπορούμε να συναντήσουμε κυρίως σε παραλιακές περιοχές & κοντά στην θάλασσα. Απευθύνονται σε όλο το ευρύ κοινό διότι διαθέτουν μεζέδες ψαρικών που συνήθως συνοδεύονται από ούζο ή τσίπουρο ως ποτό.

Η θέση του τσιπουράδικου

Η επιλογή της θέσης για την σύσταση ενός τσιπουράδικου είναι πολύ σημαντική. Ιδανικό σημείο είναι κοντά στην θάλασσα, σε ένα παραλιακό σημείο, με αρκετό περαστικό κόσμο, που προτιμά τα ψάρια στην διατροφή του. Το κατάστημα πρέπει να διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να δημιουργηθεί το παρασκευαστήριο, ο εσωτερικός χώρος της σάλας για τους πελάτες και σε ιδανική περίπτωση θα ήταν καλό να υπάρχει και εξωτερικός χώρος διαμορφωμένος κατάλληλα με τραπεζοκαθίσματα. Πριν την ενοικίαση του συγκεκριμένου καταστήματος θα χρειαστεί να έχουμε την έγκριση ότι επιτρέπεται να συσταθεί ένα τσιπουράδικο στον συγκεκριμένο χώρο και ότι θα χρειαστεί στο παρασκευαστήριο να τοποθετηθεί φούσκα & απορροφητήρας που είναι απαραίτητος για την απορρόφησηση των οσμών κατά το ψήσιμο των ψαρικών.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός ενός τσιπουράδικου

Για την σωστή λειτουργία ενός τσιπουράδικου θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Η εταιρία ειδών εξοπλισμού θα χρειαστεί να μελετήσει την κάτοψη και να αποτυπώσει ένα σχέδιο με την σωστή τοποθέτηση των μηχανημάτων του εξοπλισμού. Τα κυριότερα από αυτά είναι ψυγείο πάγκος, ψυγείο θάλαμος, ερμάριο εργασίας, λάντζα & ποτηριέρα, ενώ στο ψηστικό τμήμα θα χρειαστεί φριτέζα, γκριλιέρα και εστίες ψησίματος. Όλα τα παραπάνω είδη θα πρέπει να τοποθετηθούν σε μια σωστή λειτουργική διάταξη και σε άμεση συνεργασία με τον ηλεκτρολόγο, υδραυλικό & τεχνικό αερίου έτσι ώστε να είναι εύχρηστα και αποδοτικά κατά την διάρκεια της εργασίας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός τσιπουράδικου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Θέλω να ανοίξω τσιπουράδικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...