Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ανοξείδωτες κατασκευές χώρων μαζικής εστίασης

Στις ανοξείδωτες κατασκευές εστίασης δείτε τη μεγάλη ποικιλία ανοξείδωτων κατασκευών εστίασης όπως Ερμάρια, θερμοερμάρια, Ερμάρια του καφέ και συρταριέρες, Ταμεία παραδωτήρια, Κουβέρ, Κουταλοπιρουνοθήκες, Λάντζες, Ποτηριέρες, Τραπέζια, Πάγκοι με πλάκες πολυαιθυλενίου, Φούσκες, Φίλτρα, Στόφες και θερμοθάλαμοι, Καρότσια, Κάδοι και καφεκούτια.

Όλα τα προϊόντα των ανοξείδωτων κατασκευών εστίασης  που έχουμε  επιλέξει και σας προτείνουμε, είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του χώρου. 

Η SERKO ARARAT κατασκευάζει κατά παραγγελία ανοξείδωτες κατασκευές χώρων εστίασης χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας αντιμαγνητικό ανοξείδωτο, επεξεργάζοντας το με αργκόν τύπου τίκ και φινιρίζοντας το με βουρτσάρισμα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές μεθόδους.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο επί της Λ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη και ενημερωθείτε σχετικά με τις ανοξείδωτες κατασκευές εστίασης που σας ενδιαφέρουν.

More on Ανοξείδωτες κατασκευές χώρων μαζικής εστίασης ▼
Επιλέξτε
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...