Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω αρτοποιείο

Τα αρτοποιεία στην Ελλάδα είναι ο βασικότερος κλάδος, διότι παράγει το σημαντικότερο αγαθό του ανθρώπου που είναι το ψωμί. Αρτοποιεία υπάρχουν σε όλη την επικράτεια από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Τα σύγχρονα αρτοποιεία αποτελούν πλέον έναν πολυχώρο στον οποίο μπορούμε να βρούμε πέραν από το ψωμί, όλα τα προιόντα αρτοποιεία όπως κουλουράκια, βουτήματα, παξιμάδια, φρυγανίερα, πολλά προιόντα σφολιάτας σε ζεστή μορφή, πολλά κρύα σνάκ, είδη ζαχαροπλαστικής καθώς και καφέδες τις αρεσκείας μας. Πλέον τα αρτοποιεία διαμορφώνονται σε ολοκληρωμένα καταστήματα, που ο πελάτης μπορεί να βρεί τα πάντα για τις καθημερινές του ανάγκες.

δειτε ολα τα προιοντα

Η επιλογή της θέσης του καταστήματος.

Σημαντικό σημείο πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε κίνηση, είναι να κάνετε μια ολοκληρωμένη έρευνα για την εύρεση του καταστήματος. Ιδανικό θα ήταν σε κάποιο κεντρικό σημείο, με πέρασμα, με έστω μια θέση για παρκάρισμα, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και μακριά από κάποιο άλλο αρτοποιείο. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε το ενοίκιο όσο μπορείτε σε πιο χαμηλή τιμή διότι αποτελεί το πάγιο έξοδο κάθε μήνα. Όσο πιο καινούργιος και καθαρός είναι ο εσωτερικός χώρος τόσο λιγότερα χρήματα θα επενδύσετε για την κατασκευή και διαμόρφωσή του. Τέλος πριν την ενοικίαση θα ήταν καλό να ενημερώσετε τους κατοίκους τις πολυκατοικίας και να έχετε την σύμφωνη γνώμη τους ότι επιτρέπουν να ανοίξετε αρτοποιείο στον συγκεκριμένο χώρο.

δειτε ολα τα προιοντα

Ο εξοπλισμός του αρτοποιείου.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του αρτοποιείου συμπεριλαμβάνει δύο τμήματα. Το πρώτο είναι το παρασκευαστήριο όπου θα χρειαστεί ταχυζυμωτήριο, μίξερ επαγγελματικό, τραπέζι ανοξείδωτο εργασίας, λάντζα πλυσίματος, & ψυγείο θάλαμο συντήρηση. Το δεύτερο είναι το πωλητήριο στο οποίο χρειάζεται αρτοθήκη, κουλουροθήκη, βιτρίνα θερμαινόμενη, ψυγείο τοστ & σνακ & ψυγείο ζαχαροπλαστικής. Η διάταξη και η σωστή διαμόρφωση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό είναι εργασία από ειδικευμένη εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού, όπου θα χρειαστεί να μελετήσει και να κατασκευάσει την σωστή κάτοψη βάση των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχών του υγειονομικού.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός αρτοποιείου, μπορείτε να μας καλέστε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Θέλω να ανοίξω αρτοποιείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...