Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση αναψυκτηρίων

Τα αναψυκτήρια αποτελούν πλέον το πιο διαδεδομένο κατάστημα που μπορούμε να το βρούμε σε κάθε σημείο της πόλης που κατοικούμε. Είναι τα καταστήματα πρόχειρου φαγητού, καφέ & ροφημάτων, όπου έχουμε την δυνατότητα να προμηθευτούμε σε καθημερινή βάση τον καφέ και το σνάκ κατά την διάρκεια της μέρας μας.

Η επιλογή του καταστήματος για ίδρυση αναψυκτηρίου

Η επιλογή της θέσης για να ανοίξουμε ένα αναψυκτήριο είναι πολύ σημαντική. Ιδανικό μέρος, είναι σε κάποιο κεντρικό σημείο, κοντά σε κάποιο σταθμό μετρό, σε κάποια υπηρεσία, σε κάποια στάση μέσων μεταφοράς ή ακόμα και κοντά σε κάποιο σχολείο, σχολή ή πανεπιστήριο. Το μέγεθος του καταστήματος δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Θα χρειστούν σχετικά λίγα τετραγωνικά για να παρασκευάσουμε και να εκθέσουμε πλήρως τα προιόντα ενός αναψυκτηρίου.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή & η ανακαίνιση ενός αναψυκτηρίου

Η μελέτη, ο σχεδιασμός, η κατασκευή & η ανακαίνιση ενός αναψυκτηρίου είναι μια από τις εργασίες που αναλαμβάνει πλήρως η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT. Στην εταιρία μας έχετε την δυνατότητα να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, να προσκομίσετε την κάτοψη του καταστήματος σας, να δείτε πολλά από τα προιόντα στον εκθεσιακό μας χώρο & ταυτόχρονα να μελετήσουμε και να σας δώσουμε μια ολοληρωμένη μελέτη του σχεδίου κατόψεως με την αποτύπωση του επαγγελματικού εξοπλισμού του καταστήματός σας.

δειτε ολα τα προιοντα

Η επιλογή του σωστού εξοπλισμού σε ένα αναψυκτήριο

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός σε ένα αναψυκτήριο πρέπει να επιλεγεί με γνώμονα την λειτουργικότητα του καταστήματος και τηρώντας όλες τις αρχές του υγειονομικού. Σε ένα αναψυκτήριο θα χρειαστούμε ως βασικό εξοπλισμό, βιτρίνα ψυχόμενη, βιτρίνα θερμαινόμενη, ερμάριο πόστο καφέ , παγομηχανή , λάντζα, φούρνο κυκλοθερμικό, στόφα, τοστιέρα & μπλέντερ για χυμούς. Αναλόγως τα τετραγωνικά του καταστήματος, μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον μηχανήματα, σύμφωνα με τα προιόντα που θέλουμε να παράγουμε & να εκθέσουμε προς πώληση.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός αναψυκτηρίου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο 2109717778 από 08.00 έως 15.00

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση αναψυκτηρίων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...