Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω εστιατόριο

Τα εστιατορία αποτελούν μια ιδιαίτερα μεγάλη κατηγορία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα εστιατόρια υπάρχουν σε πολλά σημεία, από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Αναλόγως τις επιθυμίες και τα γούστα των πελατών, εστιατόρια υπάρχουν διαφόρων κατηγοριών, είτε με βάση την χώρα προέλευσης Ελληνικό, Ιταλικό, Κινέζικο, Μεξικάνικο εστιατόριο, είτε με το είδος των φαγητών που μπορεί να είναι σε μορφή κρέατος, ψαριού, ζυμαρικών και διαφόρων μεζέδων.

δειτε ολα τα προιοντα

Θέση καταστήματος εστιατορίου

Η επιλογή της θέση του καταστήματος ενός εστιατορίου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα χρειαστεί να επιλέξουμε ένα κατάστημα σε εμφανές και ευκολοπροσβάσιμο σημείο. Ένα κατάστημα που θα έχει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να πληρή τις προδιαγραφές για την δημιουργία του παρασκευαστηρίου και του χώρου της σάλας με τα τραπεζοκαθίσματα. Πρωτού ενοικιάσουμε το συγκεκριμένο κατάστημα θα χρειαστεί να έχουμε την σύμφωνη γνώμη όλων των κατοίκων, εάν επρόκειτο για πολυκατοικία, ότι μας επιτρέπουν την κατασκευή εστιατορίου, ή την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη σε περίπτωση μονοκατοικίας. Όσο πιο καινούργιος και καθαρός είναι ο χώρος του καταστήματος, χωρίς πολλές τεχνικές ανακατασκευές, τόσο ευκολότερα και οικονομικότερα θα επιτευχθεί ο στόχος της κατασκευής του εστιατορίου μας.

δειτε ολα τα προιοντα

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του εστιατορίου

Για να λειτουργήσει σωστά ένα εστιατόριο, θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Η επιλογή της εταιρίας ειδών εξοπλισμού είναι πολύ σημαντική, η οποία θα μελετήσει, θα σχεδιάσει και θα προτείνει ότι απαιτεί ένα σύγχρονο εστιατόριο. Τα βασικότερα είδη για να συσταθεί ένα εστιατόριο είναι ψυγείο πάγκος συντήρηση, ψυγείο θάλαμος συντήρηση, ερμάριο εργασίας, φούσκα & καταψύκτης μπαούλο. Στο ψηστικό τμήμα θα χρειαστεί επαγγελματικός φούρνος, σχαριέρα γκριλιέρα & φριτέζα, ενώ στο τμήμα πλύσης λάντζα & επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων ποτηριών. Όλα τα παραπάνω προιόντα πρέπει να τοποθετηθούν στις κατάλληλες θέσεις έτσι ώστε να είναι λειουργική η διάταξη και να μην κουράζεται ο μάγειρας, ο ψήστης και το προσωπικό κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός εστιατορίου μπορείτε να μας καλέσετε καθηνερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Θέλω να ανοίξω εστιατόριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...