Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ψυγείο θάλαμος συντήρηση ή κατάψυξη για όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

21/6
2017

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT στα πλαίσια παρουσίασης των επαγγελματικών ψυγείων θαλάμων σας ενημερώνει:

Τα ψυγεία θάλαμοι κατασκευάζονται στις εξής δύο μορφές: Σε ψυγεία θάλαμοι συντήρησης ή σε ψυγεία θάλαμοι κατάψυξης. Και στις δύο περιπτώσεις είναι κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με ανοξείδωτα ρυθμιζόμενα πόδια στην βάση για την σωστή τοποθέτησή τους στον χώρο κάθε καταστήματος.

Τα επαγγελματικά ψυγεία θάλαμοι διαθέτουν από 1 έως και 4 ανοιγόμενες πόρτες και στο εσωτερικό τους διαθέτουν 3 σειρές από πλαστικοποιημένες συρμάτινες σχάρες ρυθμιζόμενης μορφής και ένα στοιχείο οροφής βεβιασμένης κυκλοφορίας άερα για την παροχή της ψύξης στην εσωτερική θαλάμη του ψυγείου. Το ψυκτικό μηχάνημα τοποθετείτε ενσωματωμένο είτε στο κάτω μέρος, είτε στο επάνω μέρος του ψυγείου. Διαθέτουν ηλεκτρονικό θερμοστάτη ρύθμισης της θερμοκρασίας και αυτόματη απόψυξη.

Τα ψυγεία θάλαμοι συντήρησης ή κατάψυξης χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση τροφίμων, κρεάτων, λαχανικών και αποκαλούνται πολλές φορές ώς ψυγεία ντουλάπες γιατί σε αυτά αποθηκεύονται τα τρόφιμα και λόγω του ύψους τους χαρακτηρίζονται ώς ψυγεία ντουλάπες.

Όπως όλα τα επαγγελματικά ψυγεία, έτσι και οι θάλαμοι συντήρησης & οι θάλαμοι κατάψυξης, στο σημείο όπου θα τοποθετηθούν θα πρέπει να αερίζονται ικανοποιητικά και σε καμία περίπτωση να μην καλύπτεται η περσίδα αερισμού του μηχανήματος. Επίσης στο εσωτερικό των ψυγείων θαλάμων θα πρέπει η διάταξη των προιόντων να είναι τέτοια, ώστε να αφήνουν δίοδο στον αέρα να κυκλοφορεί και σε καμία περίπτωση να μην γεμίζεται στο full γιατί δεν θα μπορεί πλέον να "κατεβάσει" σωστή ψύξη το ψυγείο θάλαμος είτε σε μορφή συντήρησης είτε κατάψυξης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τα επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους μπορείτε να μας καλέσετε και στο 2109717778, να μας επισκευθείτε στον εκθεσιακό μας χώρο ή να επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας www.serkoararat.gr έτσι ώστε στην κατηγορία των επαγγελματικών ψυγείων να δείτε και να συγκρίνετε όλα τα ψυγεία θαλάμους κατάψυξης ή συντήρησης για τον δικό σας επαγγελματικό χώρο.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...