Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Η Serko Ararat συμμετέχει στον διαγωνισμό του Μέντα 88 κάνοντας δώρο έναν στίφτη εσπεριδοειδών φρούτων 7-11 Φεβρουαρίου 2022

07/2
2022

Ο Μέντα 88 και η Serko Ararat, σας κάνουν δώρο την απαραίτητη επαγγελματική συσκευή για την κουζίνα, για όλες τις εποχές του χρόνου. Έναν στίφτη βαρέως τύπου, αξίας 100 ευρώ. Το δώρο είναι ιδανικό για παραγωγή χυμών εσπεριδοειδών φρούτων, όπως πορτοκάλια, λεμόνια καθώς και ρόδια διότι η κατασκευή του είναι τόσο γερή που μπορεί να στίψει ακόμα και τα πιο σκληρά φρούτα και να παράγει ιδανικούς χυμούς που βοηθούν στην καθημερινή σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Συντονίσου στον Μέντα 88 και στο menta88.gr στείλε το mail σου στη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...