Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Επαγγελματικός αερόθερμος φούρνος με 5 ταψιά 60Χ40 ή 5 GN1/1 F70 [SEG0780035]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Φούρνος αερόθερμος χωρητικότητας 5 ταψιών 60Χ40 ή 5 GN 1/1 με εσωτερικές διαστάσεις: 63Χ46Χ44.

Λόγω των διαστάσεων και της ταχύτητάς του (300°C σε 7 λεπτά) μπορεί να ανταποκριθεί με μεγάλη ευκολία σε αυξημένες απαιτήσεις φορτίου.

Στον ανοξείδωτο θάλαμο εψήσεως, εκτός από την κυκλοφορία θερμού αέρα, υπάρχει η δυνατότητα να διοχετευθεί ατμός που παράγεται ταχύτατα στην βαθμίδα των ανεμιστήρων και διοχετεύεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο.

Τα χαρακτηριστικά του αυτά τον κάνουν ιδανικό για ψήσιμο προιόντων αρτοποιίας, ζυμαρικών, κρέατος, αλλά και πιάτα τύπου "au gratin".

Δύο ανεμιστήρες προωθούν τον θερμό αέρα στο εσωτερικό του θαλάμου.

Ένας θερμοστάτης και ένας χρονοδιακόπτης προγραμματίζουν την λειτουργία όλου του συστήματος ενώ η προσθήκη ατμού γίνεται με το πάτημα ενός button τη χρονική στιγμή που επιλέγει ο χρήστης και για όσο διάστημα κρίνει απαραίτητο.

Διαθέτει πόρτα με διπλή υάλωση και φωτισμό του θαλάμου ώστε να είναι εύκολη η επιτήρηση της διαδικασίας ψησίματος ανά πάσα στιγμή.

Στα ράφια που υπάρχουν στο εσωτερικό του μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι πέντε σκεύη τύπου GN 1/1 ή μέχρι πέντε λαμαρίνες διαστάσεων 400Χ600mm.

Χαρακτηριστικά
Αριθμός θέσεων: 5 θέσεων
Μορφή: Κυκλοθερμικός
Τύπος λειτουργίας: Ηλεκτρικός
Ισχύς (σε Watt): 7000
Τάση (σε Volt): 230V ή 400V
Μήκος (σε mm): 990
Πλάτος (σε mm): 760
Ύψος (σε mm): 780
Κιλά: 68

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...