Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Καταψύκτης UDD 440DTKL [KAM0810009]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους
Καταψύκτης, Επαγγελματικός καταψύκτης, επαγγελματικός εξοπλισμός ψυγείων, επαγγελματικά ψυγεία, επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες, επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι, επαγγελματικά ψυγεία

Καταψύκτης όρθιος με πόρτα κρύσταλλο & 5 ψυχόμενες σχάρες & εύρος θερμοκρασίας -12/-22°C. Είναι κατασκευασμένος από λευκή λαμαρίνα εξωτερικά, ενώ το εσωτερικό είναι από αλουμίνιο. Διαθέτει εσωτερικό φωτισμό & φωτεινό πανέλο στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί το λογότυπο της επιχείρησης, καθώς και τιμοκατάλογος με τα προιόντα. Είναι ιδανικός για σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ & παντοπωλεία για την σωστή συντήρηση & προβολή των κατεψυγμένων προιόντων.

Χαρακτηριστικά
Μορφή: Επιδαπέδια
Ισχύς (σε Watt): 867
Τάση (σε Volt): 220
Μήκος (σε mm): 680
Πλάτος (σε mm): 660
Ύψος (σε mm): 2090
Λίτρα: 480
Κιλά: 114

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...