Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Κατάψυξη τυφλή 123 λιτρών ECB-200 [ALF0810011]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Κατάψυξη τυφλή 123 λιτρών ECB-200 που λειτουργεί με στατική ψύξη, χειροκίνητη απόψυξη, αναλογικό θερμόμετρο, μηχανικό θερμοστάτη. Διαθέτει 5 αποσπώμενα ράφια. Η λαμαρίνα είναι βαμμένη σε χρώμα λευκό.

Στον επαγγελματικό θάλαμος κατάψυξης έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τρόφιμα κατεψυγμένης μορφής που χάρη στην πρωτοποριακή του κατασκευή και στην άριστη ποιότητα των υλικών μπορεί να τα διατηρήσει μεγάλο διάστημα αναλλοίωτα.

Οι θάλαμοι κατάψυξης βρίσκουν απήχηση σε όλα τα καταστήμα καθώς και σε όλους τους εργαστηριακούς χώρους μαζικής εστίασης.

Επισκευθείτε την SERKO ARARAT επί της Λ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη, όπου θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε τις ανάγκες του καταστήματός σας και να επιλέξετε τον ιδανικό θάλαμος κατάψυξης που θα καλύψει πλήρως τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα σε lt: 123
Ισχύς (σε Watt): 105
Τάση (σε Volt): 230
Μήκος (σε mm): 540
Πλάτος (σε mm): 600
Ύψος (σε mm): 1090

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...