Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Καταψύκτης μπαούλο EL510 (-15/-45C) [SER0810010]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Καταψύκτης μπαούλο χωρητικότητας 438 λίτρα & εύρος θερμοκρασίας -15/-45°C.

Στον επαγγελματικό καταψύκτη μπαούλο μπορείτε να αποθηκεύσετε κάθε είδους κατεψυγμένα τρόφιμα έτσι ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα βάση της άριστης ποιότητας κατασκευής, τον εργονομικό σχεδιασμό, και την απόλυτα μελετημένη απόδοση θερμοκρασίας & υγρασίας στον εσωτερικό τους χώρο.

Ο επαγγελματικός καταψύκτης μπαούλο διαθέτει καπάκι ανοιγόμενο στο επάνω μέρος και εξωτερικά είναι κατασκευασμένος από λευκή πλαστικοποιημένη λαμαρίνα. Η μόνωση σε όλους τους καταψύκτες μπαούλα είναι από διογκωμένη πολυουρεθάνη.

Επισκευθείτε τον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη, έτσι ώστε να δείτε τους επαγγελματικούς καταψύκτες μπαούλα από κοντά, να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες σας και να επιλέξετε τον κατάλληλο για το κατάστημά σας.

Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα σε lt: 438
Ισχύς (σε Watt): 420
Τάση (σε Volt): 230
Μήκος (σε mm): 1705
Πλάτος (σε mm): 655
Ύψος (σε mm): 865
Λίτρα: 438
Κιλά: 77

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...