Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

SERKO ARARAT ανοξείδωτες κατασκευές

07/2
2017

Η SERKO ARARAT εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού κατασκευάζει και εμπορεύεται όλων των ειδών τις ανοξείδωτες κατασκευές. Οι ανοξείδωτες κατασκευές είναι απαραίτητες σε όλους τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και μπορεί να είναι ερμάρια, τραπέζια ανοξείδωτα, λάντζες, πάγκοι εργασίας, ποτηριέρες, φούσκες, bar station, ράφια ανοξείδωτα, κουβέρ σερβιτόρου οι οποίες διατίθενται σε όλες τις τυποποιημένες διαστάσεις και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας σε οποιαδήποτε ειδική διάσταση έτσι ώστε να τοποθετηθούν σωστά και λειτουργικά σε κάθε επαγγελματικό χώρο μαζικής εστίασης.

Κάθε ανοξείδωτη κατασκευή πληρεί όλες τις προδιαγραφές των υγειονομικών αρχών και είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Κάθε τμήμα των ανοξείδωτων κατασκευών είναι μελετημένο έτσι ώστε να αντέχει σε βαρέως τύπου εργασίες. Οι επιφάνειες διαθέτουν αντιρήδες & κόντρες για να αντέχουν στο βάρος και στην άσκηση πίεσης κατά την διάρκεια της εργασίας. Τα καπάκι φέρουν στρογγυλοποιημένες γωνίες για να καθαρίζονται εύκολα και να μην πιάνουν βρωμιές. Τα πόδια είναι ανοξείδωτα σε ρυθμιζόμενη μορφή και αφήνουν 10cm κενό στο κάτω μέρος έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να γίνει ο καθαρισμός στο πάτωμα, κάτω από την ανοξείδωτη κατασκευή.

Στον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT μπορεί να βρείτε πολλές ανοξείδωτες κατασκευές εκθεσιακής μορφής, να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες σας και να παραγγείλετε την κατάλληλη για τον δικό σας επαγγελματικό χώρο που θα πληρεί όλες τις υγειονομικές αρχές.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...