Σύγκριση

Επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Λόγω των τελευταίων εξελίξεων η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζι μας μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Καταψύκτης ΑΒ201 [FRO0810009]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Καταψύκτης μπαούλο VESTFROST ΔΑΝΙΑΣ, χωρητικότητας 187 λίτρα & εύρος θερμοκρασίας -18/-22°C. Διαθέτει εσωτερικό φωτισμό & κλειδαριά. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το κόστος έκαστου καλαθιού είναι 20€.

Στον επαγγελματικό καταψύκτη μπαούλο μπορείτε να αποθηκεύσετε κάθε είδους κατεψυγμένα τρόφιμα έτσι ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα βάση της άριστης ποιότητας κατασκευής, τον εργονομικό σχεδιασμό, και την απόλυτα μελετημένη απόδοση θερμοκρασίας & υγρασίας στον εσωτερικό τους χώρο.

Ο επαγγελματικός καταψύκτης μπαούλο διαθέτει καπάκι ανοιγόμενο στο επάνω μέρος και εξωτερικά είναι κατασκευασμένος από λευκή πλαστικοποιημένη λαμαρίνα. Η μόνωση σε όλους τους καταψύκτες μπαούλα είναι από διογκωμένη πολυουρεθάνη.

Επισκευθείτε τον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη, έτσι ώστε να δείτε τους επαγγελματικούς καταψύκτες μπαούλα από κοντά, να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες σας και να επιλέξετε τον κατάλληλο για το κατάστημά σας.

Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα σε lt: 187
Μήκος (σε mm): 720
Πλάτος (σε mm): 700
Ύψος (σε mm): 850
Λίτρα: 187

SerkoArarat.gr © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...