Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Σοκολατιέρα CH-5V10 [KOU0570014]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Σοκολατιέρα με χωρητικότητα κάδου 5 λίτρα. Θέρμανση με Bain-Marie. Συνεχής ανάδευση. Θερμοστάτης για την ρύθμιση της θερμοκρασίας έως 85°C. Είναι ιδανική για να θερμαίνει και να αναμίξει οποιοδήποτε είδος ροφήματος (τσάι, καφές, γάλα, κρασί) και σοκολάτα με έναν ειδικό τρόπο που εξασφαλίζει την πυκνότητα και την απαλότητα του προιόντος.

Η επαγγελματική σοκολατιέρα χρησιμοποιείτε σε όλους τους χώρους παραγωγής ζεστών ροφημάτων όπως καφετέριες, ξενοδοχεία & caterings.

Στην εταιρία SERKO ARARAT που εδρεύει επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικές σοκολατιέρες ιδανικές για την παραγωγή μεγάλης ποσότητας σοκολάτας που θα ικανοποιήσουν τους πελάτες των καταστημάτων σας.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς (σε Watt): 1000
Τάση (σε Volt): 230
Μήκος (σε mm): 260
Πλάτος (σε mm): 260
Ύψος (σε mm): 470
Κιλά: 8

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...