Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Φούρνος αερόθερμος υγραερίου για 5 GN1/1 F70G [SEG0780071]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνσηΜου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Φούρνος αερόθερμος υγραερίου, χωρητικότητας για 5 GN1/1 ή 5 ταψιά 60Χ40 με εσωτερικές διαστάσεις: 70Χ49Χ44 & με προσθήκη ατμού.

Είναι ένας φούρνος για επαγγελματίες με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Λόγω των διαστάσεων και της ταχύτητας τους (300°C σε 7 λεπτά) μπορεί να ανταποκρίνεται με μεγάλη ευκολία σε αυξημένες απαιτήσεις φορτίου.

Στον ανοξείδωτο θάλαμο εψήσεως, εκτός από την κυκλοφορία θερμού αέρα, υπάρχει η δυνατότητα να διοχετευτεί ατμός που παράγεται ταχύτατα στη βαθμίδα των ανεμιστήρων και διοχετεύεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο.

Τα χαρακτηριστικά του αυτά τον κάνουν ιδανικό για ψήσιμο προιόντων αρτοποιίας, ζυμαρικά, μεγάλα κομμάτια κρέατος, αλλά και πιάτα τύπου au gratin.

Ένας ανεμιστήρας που περιστρέφεται αριστερόστροφα αλλά και δεξιόστροφα ανά περιοδικά διαστήματα βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του θερμού αέρα στο εσωτερικό του θαλάμου.

Ένας θερμοστάτης και ένας χρονοδιακόπτης προγραμματίζουν την λειτουργία όλου του συστήματος ενώ η προσθήκη ατμού γίνεται με το πάτημα ενός button τη χρονική στιγμή που επιλέγει ο χρήστης και για όσο διάστημα κρίνει απαραίτητο.

Διαθέτει πόρτα με διπλή υάλωση και φωτισμό του θαλάμου ώστε να είναι εύκολη η επιτήρηση της διαδικασίας ψησίματος ανά πάσα στιγμή.

Στα ράφια που υπάρχουν στο εσωτερικό του μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι πέντε σκεύη τύπου GN ή μέχρι πέντε λαμαρίνες διαστάσεων 400Χ600mm.

Χαρακτηριστικά
Αριθμός θέσεων: 5 θέσεων
Μορφή: Κυκλοθερμικός
Τύπος λειτουργίας: Αερίου
Ισχύς (σε Watt): 8000
Μήκος (σε mm): 990
Πλάτος (σε mm): 900
Ύψος (σε mm): 690
Κιλά: 83

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...