Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

Φούρνος Κ120 [SEG0780024]

Πατήστε πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνση



Μου αρέσει!
     
Περιγραφή είδους

Φούρνος ηλεκτρικός πίτσας χωρητικότητας για 9 πίτσες Φ.30 με εσωτερικές διαστάσεις: 91Χ91Χ17.

Πρόκειται για την κλασική σειρά ηλεκτρικού φούρνου για χρήση σε πιτσαρίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κτλ.

Η πολύχρονη επιτυμένη παρουσία του στον χώρο είναι αποτέλεσμα της αξιόπιστης & οικονομικής λειτουργίας του, ενώ η ικανότητα του να αντιμετωπίσει χωρίς δυσκολίες μεγάλα φορτία τον έχει καθιερώσει ως την standard επιλογή των πιο σοβαρών επιχειρήσεων.

Η θερμοκρασία λειτουργίας του ρυθμίζεται από δύο θερμοστάτες και διαθέτει πυρίμαχη πλάκα και εσωτερικό φωτισμό.

Η πόρτα είναι τύπου φούρνου αρτοποιίας για εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή των προιόντων & έχει θυρίδα για την επιτήρηση του εσωτερικού αποφεύγοντας τα συνεχή ανοιγοκλεισίματα.

Ο φούρνος της σειράς Κ μπορεί να εγκατασταθεί είτε σαν αυτόνομη μονάδα, είτε σε συνδιασμό (ορόφων) που περιλαμβάνει περισσότερους από έναν φούρνους ή και στόφα στην βάση.

Έτσι μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα ευέλικτο σύστημα του οποίου η δυναμικότητα θα μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον παράλληλα με την ενδεχόμενη αύξηση των απαιτήσεων του.

Φέρει το σήμα CE.

Χαρακτηριστικά
Επίπεδα ψησίματος: Μονός
Μορφή: Πλάκα πυρότουβλο
Τύπος λειτουργίας: Ηλεκτρικός
Ισχύς (σε Watt): 6500
Τάση (σε Volt): 230
Μήκος (σε mm): 1180
Πλάτος (σε mm): 1110
Ύψος (σε mm): 470
Κιλά: 110

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...