Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ψυγείο πάγκος συντήρηση ή κατάψυξη απαραίτητο σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

20/6
2017

Το ψυγείο πάγκος είναι ένα από τα πιο χρήσιμα ψυγεία για όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως αναφέρεται και στο όνομα του είναι ένα ψυγείο που είναι ταυτόχρονα και πάγκος εργασίας στην επιφάνειά του. Η κατασκευή του είναι εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτη και διατείθετε σε δύο τύπους: Σε ψυγείο πάγκος συντήρηση ή σε ψυγείο πάγκος κατάψυξη. Κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις, τυποποιημένης μορφής που είναι οικονομικότερο στην αγορά του λόγω γραμμής παραγωγής ή και ακόμα σε ειδική κατασκευή όταν χρειάζεται για κάποιον συγκεκριμένο λόγω και κατάστημα.

Τα ψυγεία πάγκοι μορφής συντήρησης κατασκευάζονται με ανοιγόμενες πόρτες (τύπου GN ή μεγάλες πόρτες) ή με συρόμενες πόρτες τζαμιού ή με ανοξείδωτες συρταριέρες διπλές ή τριπλές. Μπορούμε να επιλέξουμε και τους συνδιασμούς των παραπάνω τύπων, δηλαδή ένα ψυγείο πάγκος με πόρτες και συρταριέρες μαζί. Τα ψυγεία πάγκοι κατάψυξης κατασκευάζονται μόνο με ανοιγόμενες πόρτες.

Τα ψυγεία πάγκοι συντήρησης & κατάψυξης διαθέτουν στοιχείο βεβιεσμένης κυκλοφορίας στο εσωτερικό της θαλάμης τους, ενώ το ψυκτικό μηχάνημα είναι ενσωματωμένο κατ' επιλογή στην δεξιά ή στην αριστερή πλευρά.

Εσωτερικά τα επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι διαθέτουν δύο σειρές ρυθμιζόμενες σχάρες και φωτισμό για την καλύτερη προσέγγιση των προιόντων στο εσωτερικό της θαλάμης. Επίσης διαθέτουν ηλεκτρονικό θερμοστάτη ρύθμισης της θερμοκρασίας και σύστημα αυτόματης απόψυξης, ενώ στην βάση είναι τοποθετημένα ανοξείδωτα πόδια ρυθμιζόμενα έτσι ώστε να αλφαδιάζεται το ψυγείο στο σημείο όπου τοποθετείτε.

Όπως σε όλα τα επαγγελματικά ψυγεία είναι απαραίτητο να τηρούνται βασικοί κανόνες για την σωστή λειτουργία του ψυγείου πάγκου, όπως να αερίζεται σωστά το σημείο όπου βρίσκεται το ψυκτικό μηχάνημα και να μην καλύπτεται το τμήμα της περσίδας. Να συνδέεται σε ανεξάρτητη γραμμή με ασφάλεια από τον πίνακα και κάθε έτος να το ελέγχει εξειδικευμένος ψυκτικός, να το καθαρίζει και να κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Στον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά ψυγεία πάγκους συντήρησης ή κατάψυξης και στην περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκευθείτε μπορείτε μέσω το site μας στο www.serkoararat.gr στην κατηγορία επαγγελματικά ψυγεία να δείτε όλα τα ψυγεία πάγκους που διαθέτουμε και να επιλέξετε το δικό σας για να καλύψει τις ανάγκες του καταστήματός σας.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...