Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ψυγεία θάλαμοι συντήρησης & ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης

07/7
2017

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους συντήρησης τα οποία βρίσκουν μεγάλη απήχηση σε όλα τα καταστήμα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι αποθηκευόνται & διατηρούνται μέσα σε αυτά τρόφιμα και πρώτες ύλες φαγητών αναλλοίωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι επαγγελματικοί θάλαμοι συντήρησης, κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι 304, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, μονώνονται εσωτερικά με μόνωση διογκωμένης πολυουρεθάνης, διαθέτουν ενσωματωμένο ψυκτικό μηχάνημα, ηλεκτρονικό θερμοστάτη για την ρύθμιση της θερμοκρασία;ς, ρυθμιζόμενα ράφια καθ' ύψος εσωτερικά & πόδια ρυθμιζόμενα στην βάση για την σταθερή τοποθέτηση τους σε κάθε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κάθε επαγγελματικός θάλαμος συντήρησης συνήθως τοποθετείτε στον εσωτερικό χώρο και στις κουζίνες παρασκευής των φαγητών και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης τροφίμων των ξενοδοχείων, εστιατορίων, πιτσαριών καθώς και χώρων catering, νοσοκομείων και πλοίων.

Στον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη, μπορείτε να δείτε επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας, με μία ή δύο πόρτες, να συζητήσετε μαζί μας τις αναγκές των καταστημάτων σας και να επιλέξετε τον κατάλληλο για το δικό σας κατάστημα.  Στο ανανεωμένο site μας μπορείτε επίσης να δείτε πολλές επιλογές από θαλάμους συντήρησης κλικάρονας: http://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-thalamoi

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...