Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ψυγεία σαλατών, ψυγεία τόστ & ψυγεία σάντουιτς

09/7
2017

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ψυγεία σαλατών, ψυγεία τόστ & ψυγεία σάντουιτς.

Τα ψυγεία σαλατών είναι επιδαπέδιας κατασκευής και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Τα απλά που έχουν ένα στοιχείο πλάτης το οποίο ψύχει την βάση του ψυγείου και το κάτω μέρος της θαλάμης και τα σύνθετης μορφής με σύστημα ανακύκλωσης άερα, όπου διαθέτουν κανάλι με ανεμιστήρα και ειδικό στοιχείο, έτσι ώστε να δημιουργεί ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το χώρο του ψυγείο και κατ' επέκταση να διατηρεί τα προιόντα αναλλοίωτα.

Τα ψυγεία τόστ και σαλατών κατασκευάζονται με ενσωματωμένο ή εξωτερικό ψυκτικό μηχάνημα, με ίσο ή κουρμπαριστό κρύσταλλο και με επιλογή τοποθέτησης λεκάνων GN για επιλογή προιόντων όπως ζαμπόν, τυρί, σαλάτες κλτ ή με διάτρυτη ανοξείδωτη επιφάνεια για τοποθέτηση έτοιμων προιόντων όπως τόστ, σαλάτες κτλ.

Κάθε ψυγείο τοστ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει ηλεκτρονικό θερμοστάτη ρύθμισης της θερμοκρασίας.

Στην βάση τοποθετούνται ρυθμιζόμενα πόδια, έτσι ώστε να τοποθετείτε σωστά στον χώρο όπου προορίζεται ενώ η βιτρίνα εσωτερικά διαθέτει φωτισμό για την σωστή προβολή των προιόντων.

Στον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ψυγεία τόστ και σάντουιστ, να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες σας και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια γκάμα των ψυγείων σαλατών το κατάλληλο για το δικό σας κατάστημα.

Στο ανανεωμένο site μας δείτε έτοιμες προτάσεις ψυγείων σαλατών νέας τεχνολογίας: http://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-salatwn-tost

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...