Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ο μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός δεν είναι πάντα μια σωστή λύση

26/6
2017

Τα μεταχειρισμένα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού ακούγονται δελεαστικά λόγω του χαμηλού κόστους αγοράς αλλά εγκυμονούν κινδύνους βλαβών που σε πολλές περιπτώσεις είναι ασυμφορές να επισκευαστούν.

Και εδώ γεννιέται τελικά το ερώτημα?

Αξίζει τελικά η αγορά μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού ή μήπως αγοράζοντας το, διορθώνοντας το, επισκευάζοντας και καθαρίζοντας το, το κόστος αγγίζει την τιμή του καινούργιου εξοπλισμού?

Μήπως τελικά τα οφέλη ενός καινούργιου επαγγελματικού εξοπλισμού είναι μια σωστότερη λύση για το δικό σας κατάστημα?

Η SERKO ARARAT στα πλαίσια της πολυετούς της πείρας στα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού και στην εμπορία και κατασκευή όλων των επαγγελματικών μηχανημάτων εστίασης σας δίνει την δυνατότητα να επισκευθείτε τον εκθεσιακό της χώρο και να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό της έτσι ώστε να σας λύσει κάθε αποριά και προβληματισμό πριν επιλέξετε τον επαγγελματικό εξοπλισμό για το δικό σας κατάστημα.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...