Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Επιλέξτε σωστό επαγγελματικό εξοπλισμό για αρτοποιείο & πρατήριο άρτου

07/2
2017

Σε κάθε καθημερινό μας γεύμα απαραίτητο είναι το ψωμί που παράγεται στους φούρνους και απευθύνεται στο κοινό από τα αρτοποιεία και τα πρατήρια άρτου. Έτσι κάθε αρτοποιός παράγει με φρέσκα υλικά το ψωμί που αποτελεί βασικό προιόν για τον άνθρωπο.

Για ένα σωστό τελικό όμως προιόν πρέπει να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός που θα παράγει το ψωμί καθώς και όλα τα είδη αρτοποιείας. Έτσι θα χρειαστεί μια σωστή επιλογή από την αρχική μορφή της πρώτης ύλης όπου θα τοποθετηθεί σε ένα ταχυζυμωτήριο, στην πορεία στον επαγγελματικό φούρνο που θα ψηθεί και τέλος στην κατάλληλη αρτοθήκη ή βιτρίνα προβολής έτσι ώστε να φτάσει στον καταναλωτή.

Σε όλα τα παραπάνω μηχανήματα θα πρέπει να τηρούνται όλες οι υγειονομικές αρχές καθαριότητας και να πλένονται σωστά μετά την χρήση και να συντηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από υπεύθυνο τεχνικό.

Απαραίτητες επίσης είναι οι ανοξείδωτες κατασκευές σε κάθε εργαστήριο αρτοποιείας, όπως λάντζα για το πλύσιμο των σκευών, πάγκοι εργασίας και αμπάρια για την τοποθέτηση των πρώτων υλών.

Στο εκθετήριο τμήμα ενός αρτοποιείου ή πρατηρίου άρτου οι βιτρίνες είναι απαραίτητες σε μορφή ψυχόμενη, θερμαινόμενη και ουδέτερη καθώς και ο πάγκος ταμείο για την εξυπηρέτηση με τους πελάτες.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητος ένας σωστός σχεδιασμός και η μελέτη του χώρου του καταστήματος, έτσι ώστε να τοποθετηθεί σωστά ο επαγγελματικός εξοπλισμός σε μια λειτουργική σειρά, έτσι ώστε να μην κουράζει τους εργαζόμενους αλλά και να "πουλάει" προν τον πελάτη.

 

 

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...