Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Επαγγελματικά ψυγεία με πάγκο εργασίας & ψυγεία πάγκοι επαγγελματικά

08/7
2017

Τα επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι 304 και είναι ιδανικά για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης γιατί διαθέτουν πάγκο εργασίας στο επάνω μέρος και ψυγείο συντήρηση εσωτερικά του θαλάμου.

Κάθε επαγγελματικό ψυγείο πάγκος κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις πολλές από τις οποίες είναι τυποποιημένης μορφής έτσι ώστε να πετυχαίνεται καλύτερο κόστος.

Τα ψυγεία πάγκοι μπορούν να κατασκευαστούν με ανοιγόμενες πόρτες μορφής GN ή μεγάλης πόρτας, με συρόμενες πόρτες τζαμιού ή ανοξείδωτες τυφλές συρόμενες πόρτες ή και με ανοξείδωτες συρταριέρες. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί λαντζάκι τύπου GN στην επιφάνεια ή και ακόμα τα τοποθετηθεί ψύκτης νερού για την ταυτόχρονη παραγωγή κρύου νερού.

Σε κάθε επαγγελματικό ψυγείο με πάγκο εργασίας έχουμε την επιλογή της τοποθέτησης του ψυκτικού μηχανήματος εσωτερικά ή εξωτερικά, το οποίο διαθέτει θερμοστάτη ρύθμισης της θερμοκρασίας και αυτόματη απόψυξη που τοποθετεί κατόπιν παραγγελίας.

Διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια έτσι ώστε να τοποθετείτε σωστά και σταθερά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στον εκθεσιακό χώρο της SERKO ARARAT μπορείτε να δείτε πολλά ψυγεία πάγκους σε διάφορες διαστάσεις, να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες του καταστήματός σας και να επιλέξετε το κατάλληλο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Έχετε την δυνατότητα να τα δείτε και στο ανανεωμένο site μας κλικάροντας:  http://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-pagoi

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...