Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Εξοπλισμός κρεπερί & Εξοπλισμός καταστήματος κρέπας

07/2
2017

Η κρεπερί αποτελεί ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό κατάστημα! Παράγει και προσφέρει κρέπες αλμυρές & γλυκές και βρίσκει απήχηση σε κάθε ηλικία από τα μικρά παιδιά μέχρι τους μεγάλους ανθρώπους.

Ένα κατάστημα για κρεπερί πρέπει να επιλεγεί σωστά με βάση την θέση του. Θα ήταν ιδανικό να βρίσκεται σε χώρους όπου υπάρχουν καταστήματα πχ βραδινής διασκέδασης.

Για μια κρεπερί θα χρειαστεί να επιλεγεί ο σωστός επαγγελματικός εξοπλισμός όπως κρεπιέρες, ψυγείο σαλατών για τα τυριά & τα αλλαντικά, ερμάριο ανοξείδωτο για την εργασία και την παραγωγή της κρέπας, μίξερ επαγγελματικό για την παραγωγή του μείγματος της κρέπας καθώς και φούσκα για την σωστή απορρόφηση κατά το ψήσιμο της κρέπας.

Μπορούν να χρησιμοποιούν επίσης πολλά μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας τυριών & αλλαντικών, όπως τυροτρίφτες, ζαμπονομηχανές & πολυκοπτικά όπου θα μας δώσουν την δυνατότητα να κόψουμε σωστά όλα τις πρώτες ύλες παραγωγής μιας κρέπας.

Σε κάθε περίπτωση η μελέτη, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα μιας κρεπερί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT μπορεί να σας δώσει πολλές λύσεις και να σας προτείνει αξιόπιστες συσκευές έτσι ώστε να τοποθετηθούν οι σωστές βάσεις για να δημιουργήσετε μια κρεπέρι που θα προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες της.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...